Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

KEMİK İĞNESİ

herkeze selam ikisi üçer yaşında birtaneside 58 günlük üç kangal köpeğim var büyüklerden artık geçti diye düşünmüyorum ama yavruya çok fazla iri cüsseli olsun diye kemik aşısı diğer anlamda tek bitane hormon aşısı yaptırmak istiyorum öğrendiğim kadarıyla bu aşıyla beraber boyu 100 cm civarında olurmuş bunla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazıp fikir verirse çok sevinirm.

img

a_ragorn

19 yıl 9 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım kemik iğnesi diye bişey yok .olsa cüce insanların çocuklarının boyunu uzatmada kullanılırdı.inanmayın böyle şeylere .sen bir Vet.HEk. götür aşılarını tam yaptır, iyi besle zaten irileşirler.iyi günler.

img

leopol

19 yıl 9 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba kemik iğnesi denen şey büyüme hormonu,ama yinede yaptırmamanda fayda var,hormonun diğer etkilerini unutmamak gerekir.ama gerekli kalsiyum vitamin enjeksiyonları ve kaliteli mamalar köpeğinizi daha cazip kılacaktır.

img

ektomi

21 yıl 8 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben grawht hormon uygulamasına karşıyım.bence gereksiz normal büyümeyi hızlandırmanın ya da normal ebatların üzerine çıkmak gereksizdir.zaten yavru ihtiyacı olan büyüme hormonunu üretir.

img

leopol

19 yıl 9 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

FAZLADAN YAPILACAK HORMON İĞNESİ YADA KEMİK İĞNELERİNİN KÖTÜ YAN ETKİLERİ OLACAKTIR...TAVSİYE ETMİYORUZ..DOĞASINA BAKIP O ŞEKİLDE YETİŞTİRİN YETERLİ OLACAKTIR..

img

vetcelık

20 yıl 5 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ