🔒 Üyelere Özel
Arkadaşlar merhaba. Siyam kedim ile anlaşamayan kızımı maalsef sahiplendirmek zorundayım. Köpeklerle iyi anlaşmasına karşı ne yazıkki kedilerle hiç anlaşamıyor ve maalsef beni seçim yapmak zorunda bırakıyor...
:(
İlgilenen arkadaşlar yukarıdaki linkten fotolarını görebilirler.
🔒 Üyelere Özel numaralı telefondan bana uaşabilirsiniz. Adım Mine..
kızım 2009 ocak doğumludur...
arkadaşlar kızım için hala güncel...
Kedimin psikolojisi iyice bozulmadan sahiplendirmek istiyorum ve sade masrafı karşılşığında.
Box ile birlikte vereceğim..
(350 tl)
🔒 Üyelere Özel
bu adrese resimlerini yollar mısınız
ufaklık sizde mi hala?
Evet bende Arayanlar oluyor ama o kadar sevgi dolu ve zeki bir köpekki çok sevecek birisine vermek istiyorum.
Arkadaşlar kızımı hala veremedim.Kedim her an bir zarar verecek diye korkuyorum.ilgillenenler arasın.İnanın satmıyorum zorunluluktan masrafımın bir kısmını karşılayabilmek amacım.Tüm aşıları tamdır.
ben köpekleri gercekten sewiyorum doqduumda poset qezdiri0rmusum :) daha yeni alma kararı verdim eqer hala duruyorsa bn alablrm fakat ücret veremiyorum durumum pek museyt deil :( bnde izmirden 🔒 Üyelere Özel bekliyorum
Ben bodrum`da oturuyorum, bir tane erkek Alman kurdum var şuan eğitimde, evde bakabileceğim ufak bir tane daha köpek istiyorum ama para karşılığında değil, eğer ilgilenirsen görüşebiliriz.