Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

yardım lutfen

elimde bulunan kusum yaklasık iki aydır nefes alınca burnundan tısss tıss diye ses geliyo kusculara goturdum astım dedıler aviastım bıtırdım ıkı paket geçmedi veterinere goturdum antıbıyotık ve vıtamın yaptı ve sıcak bıyerde tutmamaı soyledı.bunların hepsını harfiyen yerine getırdım fakat hiç duzelme olmadı sankı son gunlerde bıraz dahada arttı.Kuşun yemesınde pek kotu bır durum yok,yani yemde mamada yıyor.bunlardan baska denemem gereken bişey olabılırmı cünki kuşumu eşlemeye korkuyorum bı hastalık vardır dıye.bırde sağ gözunun kenarındaki tuylerde cok az dokulme var bu yenı oldu.bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım

img

35erenimo35

15 yıl 7 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım avi astım bi halta yaramıyo kullanma başka ilaçlara yönlen yeminde toz olmasın bide süpervitamin kullan aviastım kuşu tüye sokuyor kuş sitrese giriyor nacizane fikrimi söyledim daha bilgili arkadaşlarda yardımcı olacaktır

img

okanaydin

16 yıl 3 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

okanın söyledigi gibi yemdeki toz ve yuvasına koyulan talaş, kum da astıma yol acar. tüy dökülmesine gelince foto ekleyebilirsen mantar olup olmadığı hakkinda yorum ypabiliriz...

img

gokhankuscu84

19 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim kuşumda 4 gündür ayağını basmıyor yere arada havada tutuyor tuneğini kavrayamıyor zorda kalırsa parmagımı tutuyor digerayagının üzerinde durmaktan ayagı hafif şiş yem yiyor iki gündür kafesinin dibinde uyuyor ötüyor yem yiyor pek hareket edmiyor hareket ettiremedigi ayagında şiş ve kızarıklık yok hava ço soguk oldugundan dolayı veternere götüremedim ne olmuş olabilir ne yapabilirim

img

r1r1

15 yıl 6 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ