(ücretsiz)12 aylık labrador retriever cinsi beyaz aşıları ve bakımı tam olan oğlumuzu veriyoruz
iyi günler .
gece gündüz gözümüz gibi baktiğimiz 12 aylık labrador retriever cinsi (beyaz - 35 kg )aşıları ve bakımı tam olan oğlumuzu , kirada oturduğumuz apartman bizi mahkemeye verdiği için ona iyi bakabilecek ve yeri müsait olan ( hatta bahçesi olursa çok seviniriz ) onu çok sevebilecek bir aileye vermek istiyoruz . kendisi eğitimli sesli ve sessiz itaat eğitimi almiş olup otur - yat - bekle - hayır - takip - yakala - getir - bırak - serbest komutlarını eksizsiz yerine getirmektedir .
herhangi bir ücret talebimiz yoktur..
bana 🔒 Üyelere Özel dan mail ile veya 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan ulaşabilirsiniz .
saygılarımla..
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
Merhaba.Size mail yazdım.Cevabınızı bekliyorum.İyi akşamlarr.
Merhaba .Ben Sakaryada bahçeli bi evde yaşıyorum.Daha öncede 4 tane köpek besledim.Köpeğinize talibim.Olumlu veya olumsuz Cevabınzı bekliyorum.İyi günler.
Mail adresim.. 🔒 Üyelere Özel
nerede oturuyosunuz ben ankaradayım. bahçeli ve iki balkonlu bi evimiz var eğer köpeğiniz uyumlu bi köpekse ki 12 aylık olmuş yani... sahiplenmek isterim
bu arada daha öncede bikaç kez köpek besleme deneyimim oldu beslediğim canlıya gözüm gibi bakarım inanın
nerede oturuyosunuz ben ankaradayım. bahçeli ve iki balkonlu bi evimiz var eğer köpeğiniz uyumlu bi köpekse ki 12 aylık olmuş yani... sahiplenmek isterim
oğluş verildimi. cevap verirseniz sevinicem yani..