Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

pisim çok hasta:(

benim pisim 4 aylık ve çok hasta iki günüdr veterinere götürdüm parazit varmış aşı yaptı ama benim yapabileceğim başka bişey varmı acaba onu öle görmeye dayanamıyorum

img

brn

19 yıl 9 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

inşallah düzelir.

img

volkan123

20 yıl 5 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu konuda fazla yapabileceğin birşey yok. sadece parazitlerin sana geçmemesine dikkat et. umarım kedin en yakın sürede iyileşir.

img

dkemahli

20 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Brn, inşallah en kısa zamanda sağlığına neşesine kavuşur. Bence veteriner yapılması gerekeni yapmıştır zaten, senin yapacağın ise sevgini ona hezamankinden daha fazla göstermen.MINIK (o şimdi cennette) hastayken biz öyle yapmıştık daha kısa sürede iyleşmişti, onlarda hastayken bizler gibi daha hassas oluyor.

img

ebmin

19 yıl 9 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok geçmiş olsun...... zaten üzerine düşeni yaparak veterinere götürmüşsün.... yapacağın tek şey ona sevgin ve ilginle yanında olduğunu hissettirmek olabilir... Bir de yedikleri için veteriner bir uyarı/öneride bulundu mu??? Bulunmadıysa istersen bir de bu konuyu sor???

img

jales

20 yıl 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merak etme!!parazit o kadar büyük bi sorun diil!hem zaten veteriner de gerekeni yapmış. eminim yakında geçer ve kedin eski canlılığına kavuşur!geçmiş olsun...

img

pancarkedi

19 yıl 8 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

gerçekten çok üzüldüm benimde pisim var ismi mırmır ama dikkat et parazitler sana geçmesin. paylaşmak istersen aslı[email protected]

img

pamukkkkkk

19 yıl 8 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ