Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Bıldırcın yumurta viyolü 10 krş/adet

Arkadaşlar daha öncede ilan vermiştim bıldırcın yumurta viyolü satışı ve üretimi yapmaktayız.Fiyatımız 10 krş/adettir.Değerli siparişlerinizi beklerim. Çok büyük alımlarda fiyat konuşulur. Saygılar Ertan Arın [email protected] [email protected] Cep:0.506.7508356 Urla-İzmir

img

wildborehunter

15 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım yumurtalar tohumlumu yani kuluçkaya yatırılırmı yatırılırsa bilgi ver ben de izmir bucadayım saygılarımla

img

aliturkyilmaz

16 yıl 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ali kardeşim, Ben 12 li şeffaf bıldırcın yumurta viyolü satıyorum.Ama istersen döllü yumurta sağlarım senin için bana lütfen adet bildir.Biz Türkiye`de ilk defa Suudi Arabistan`a döllü bıldırcın yumurtası ihrac eden firmayız(NASIL REKLAM AMA ???????????) Urladayım bana [email protected] [email protected] veya 0.506.7508356 nolu telden ulaşabilirsin. Saygılar Ertan Arın Areks Ltd.

img

wildborehunter

15 yıl 10 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ERTAN BEY MERHABA, BEN ENGİN ŞENER ÇOK BÜYÜK ALIM DERKEN MESELA NE KADAR ÖĞRENEBİLİRMİYİM UYARSA SİPARİŞİ BÜYÜK YAPARIM

img

aydaşlı

15 yıl 3 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Ertan bey,sizi avlaktan tanıyorum.Bıldırcın çeşitleri yada başka kanatlı hayvanlarınız varmı damızlık olarak

img

pehlivanoğlu

15 yıl 5 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ