Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

çok çaresizim!...

3 aylık beagle''im var..tuvalet eğitimi konusunda çok dertliyim..bugün son noktayı koydu..yatağımda yastığıma kakasını yaptı..:(yemesi de cabası..balkona yer yaptım ona,orayada yapıyor ama orası hariç heryere de yapıyor.dışarıyada çıkarıyorum uzun süre ama illaki gelince eve de yapıyor :(onu çok seviyorum ama ne kadar dayanabileceğimi bilmiyorum..evde herkes her sabah mide bulantısıyla uyanıyor..çok çaresizim ..lütfen bilgisi olan biri bana yardım etsin..tüm psikolojim bozuldu..lütfen yardım,lütfennn..

img

sevim

21 yıl 11 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim de sadece bir kopegim oldu, egitim konusunda cok bilgili oldugumu soyleyemem, neyseki tuvalet egitiminde simdiye kadar basarili oldum. tuvaletini dogru yere (balkona ya da herangi baska bir odaya) yapana kadar tum evin icinde ozgur birakmayin. yaninda siz oldugu zaman alanini genisletin, ama o zamanlar hep gozunuzun uzerinde oldugunu hissettirin. Dogru yaptikca odullendirerek alanini genisletin. Yanlis bir yere tuvaletini yaparken yakalarsaniz da mutlaka kizin, sesinizden kizdiginizi anlasin ve de dogru yapmis olmasi gereken yeri gosterin. tuvalet egitimi gercekten emek istiyor, bol sans!

img

bgg777

20 yıl 6 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ