Ücretsiz Köpek Verenler

minyatür avusturya pincher (minik ogluma sıcak yuva)
birbuçuk yasındaki minik oglumdan istemeyerek ayrılmam gerekiyor.işe başladıgım için tüm gün evde yanlız kalıyor ve sadece aksamları birkaç saat sevecegiz diye onu bu yanlızlıga mahkum etmek hiç adil gelmiyor... eve her dönüşümdeki halini görmeye dayanamıyorum... çok sevilecegi sıcak bir aile ortamında mutlu olacagını biliyorum... her türlü aşı ve bakımı hiç ihmal edilmeden yapılmıştır...çok saglıklı çok hareketli bir oyun arkadaşıdır... çok akıllı ve sahiplenen bir yapısı vardır...cinsinin en iyi özelliklerini almıştır... kesinlikle satmayı düşünmüyorum sadece onu daha mutlu olacagı bir aileye emanet etmek benim maksadım.. sevdiğim için sevdiğimden vazgeçmek anlayacagınız...lütfen ilgilenenler aşagıdaki mail adresinden bana ulaşsın.... 🔒 Üyelere Özel

selam ilanınızı gördüm . Eğer vermediyseniz oğlunuza talibim, e-mail adresinizi kaydettim görüşelim

nerede oturuyosunuz acaba. hayvanları çok seviyorum özelliklede köpekleri. oğlunuza çok iyi bakabilirim. onu sahiplenmek ve yeni ailesi ben olmak isterim

msn e giremediğim için buradan cevap yazarsanız sevinirim

ya inanmıyorum çok çok uzun zamndır pincher arıyodum ama hiç bulamadım hep kırma dediler veya farkılı cinsler falan hiç umudum yoktu hayvanları çok seviyorum ve deli gibi pincher tutkunuyum böyle bi fırsatı değerlendirmek benim için çok iyi olur bi sürü köpişler önerdiler kendim buldum ama hiç anlaşamadık sahiplerle yada pürüzler falan oldu ben oğlunuza talibim onu canım gibi seveceğimdende hiç şüphenz olmasın görüşmeye açığım daha önceden tecrübemde var istanbulda üni okuyorum aynı zamnda okmeydanında ailemle oturuyorum maddi durumumuz iyi ve hiç bişeyini eksik tutmam sevgim sonuna kadar onunla olur ve onunla herşeyi paylaşmaya hazırım siz ondan ayrılmak çok zor gelecektir size canınız yanacak biliyorum ama sizde bilinki bana verisenz eğer iletişimimizi hiç kesmeyiz sürkli ondan habr veririm size yanınıza getirebilirim msnde camda gösterebilirim ne biliym işte bana verdiğinize pişman etmem sizi ama lütfen görüşelim....ijlal. 🔒 Üyelere Özel

ilgilenen tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum....henüz kimseye kesin bir söz vermemekle birlikte oglum için en dogru yuvayı bulmaya çalısıyor degerlendiriyorum...herkes gönlüne göre güzel bir minik dost sahibi olsun dilerim....sevgi ve huzurla kalınız....

Merhaba, Sizi çok iyi anlıyorum.Ben Kozyatağı`nda oturuyorum.2 köpek aşığı çocuğum var.Bizimde köpeğimiz vardı 1 ay öncesine kadar fakat maalesef taşınma esnasında büyük bir ihtimale çalındı.Tüm aramalarımıza rağmen bulamadık.Yeni bir köpek edinmek istiyoruz.Eğer düşünürseniz ailemizde sonsuz sevgi göreceğine emin olabilirsiniz.Ailemiz tam bir köpek aşığıdır.

lütfen bana verin oğlunuzu. kendi bebeğim gibi bakarım ona. çokk ama çokk seviyorum köpişleri. onlar benim herşeyim ya lütfenn. ankaradayım

Yanıtlamak için giriş yapın