Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Satılık damızlık Hint horozu.......

Osmaniyeli damızlıkçı Hasan Reşit`ten 1 milyara almıştım. 3 senedir bende damızlıkta. Kızlarını da aldık. Çok yaşlandı. Yılgınlaşmaya başladı. İki sene daha yavru alınabilir. Ciddi alıcılara 400 TL pazarlıksız elden teslim. Adana.......

img

necmi

18 yıl 10 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Geçe sene çok dişi vrdi. 60 tane dişi yavrusunu kestik. 10 tane kızını kendimize bıraktık. Yumurtlamaya başladılar. 4-5 tanesini satacağız. Pazarlıksız tanesi 100 TL. Annelerini 250`den almıştım.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

syn necmi bendeki horozların hint olup olmadığını nereden anlayabilirim.yardımcı olabilirseniz sevinirim

img

sbt

15 yıl 8 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İyi horozu kimse bedava vermez.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

İyi tavuğu da kimse bedava vermez.

img

necmi

ÖZEL MESAJ

bunları bana mı yazdınız

img

sbt

15 yıl 8 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

necmı bey sen hıntcı degılsın ıyı hıntcı kesınlıkle tavugunu satmaz dunyayıda yense verılmez tessekur ederım kusura bakma

img

olcayto_65

16 yıl 1 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Heeeeeee sen Hintçisin sadece. Bana tavuk satan İstanbullu Tufan ve Antalyalı doktor da Hintçi değil o zaman. Osmaniyeli Hasan Reşit de Hintçi değil zaten. Samsun`a 20 horoz 3-5 tavuk sattı. Klasikleşmiş laflarla muhabbet sıkıyor. Yorum yazılsın diye ilan yazmadım.......

img

necmi

ÖZEL MESAJ

Yoruma ihtiyacım yok. Yorum yazılmasın. Muhatap almıyorum.......

img

necmi

ÖZEL MESAJ

İzmir`den alınmaz denilen damızlık horozu 2.500 TL`ye aldı bizim Osmaniyeli arkadaş. Yeter ki sen paradan haber ver Olcaytooooooo.

img

necmi

ÖZEL MESAJ