Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Satılık damızlık Hint horozu.......
Osmaniyeli damızlıkçı Hasan Reşit`ten 1 milyara almıştım. 3 senedir bende damızlıkta. Kızlarını da aldık. Çok yaşlandı. Yılgınlaşmaya başladı. İki sene daha yavru alınabilir. Ciddi alıcılara 400 TL pazarlıksız elden teslim. Adana.......
Geçe sene çok dişi vrdi. 60 tane dişi yavrusunu kestik. 10 tane kızını kendimize bıraktık. Yumurtlamaya başladılar. 4-5 tanesini satacağız. Pazarlıksız tanesi 100 TL. Annelerini 250`den almıştım.
syn necmi bendeki horozların hint olup olmadığını nereden anlayabilirim.yardımcı olabilirseniz sevinirim
İyi horozu kimse bedava vermez.
İyi tavuğu da kimse bedava vermez.
bunları bana mı yazdınız
necmı bey sen hıntcı degılsın ıyı hıntcı kesınlıkle tavugunu satmaz dunyayıda yense verılmez tessekur ederım kusura bakma
Heeeeeee sen Hintçisin sadece. Bana tavuk satan İstanbullu Tufan ve Antalyalı doktor da Hintçi değil o zaman. Osmaniyeli Hasan Reşit de Hintçi değil zaten. Samsun`a 20 horoz 3-5 tavuk sattı. Klasikleşmiş laflarla muhabbet sıkıyor. Yorum yazılsın diye ilan yazmadım.......
Yoruma ihtiyacım yok. Yorum yazılmasın. Muhatap almıyorum.......
İzmir`den alınmaz denilen damızlık horozu 2.500 TL`ye aldı bizim Osmaniyeli arkadaş. Yeter ki sen paradan haber ver Olcaytooooooo.