Hepsievcil

Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları

Mesaj Ekle

Kuşum ve ben

Arkadaşlar dün petshopa gittim. balık almak istiyordum ne hikmetse kuş aldım çıktım.. hiç araştırmadan aldım. çok büyük hata ettiğimi araştırdığımda anladım tabi ki... neyse benim kuş dün elimi parçalarcasına ısırıyordu, kaçışıyordu. evcilleştirme yazılarını okudum konuştum onla el sabit beklettim falan, şu an itibari ile elimi soktuğumda kafese kafasına kanatlarını falan okşatıyor.. fakat bir türlü elime gelmedi.. yem koydum elime vs. vs. belli bir yaştan sonra sanırım evcilleşmiyormuş bu kuşlar.. kuşumun gözünden anladığım kadarıyla(gözü siyah irisi gri) 6-8 aylık oluyormuş.. bu yaş geç mi? birde erkek mi dişi mi nasıl anlarım.. Resimleri http://img34.imageshack.us/img34/2282/fotoraf217a.jpg http://img44.imageshack.us/img44/485/fotoraf219.jpg

img

cumhur_28

15 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şu an yem verdim elimden yedi ama yem bitti hemen kaçtı daha da gelmedi. acaba evcilleşme belirtisi mi bu??

img

cumhur_28

ÖZEL MESAJ

arkadaşım evcileşmesi için sabretmeniz lazım biraz siz dediniz kanatlarını okşattıyor diye.ilerleyen zamanlarda size tam alışır.

img

sbt

15 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya arkadaşlar benim kuş sallanıyor olduğu yerde yada titriyo.. tam çözemedim bir de bizim irkilme dediğimiz şeyi kuyruğunu hızlıca sallıyo arada. acaba hasta mı ki?? üştümüş olabilir mi bende sarmaladım kuşu orada çıkmadan yatıyo... çıkabiliyor isterse bizzet emin oldum..

img

cumhur_28

ÖZEL MESAJ

çok güzel ve sağlıklı ve güzel görünüyor erkek bi kuş 6 aylık bile yok erkek olması alıştırcağın için daha avantajlı daha çabuk alışabilir erkek kuşlar ve konuşabilir.

img

ozzo

17 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben kuşun üstünü tamamen kapatıyorum geceleri zararlı mı acaba

img

cumhur_28

ÖZEL MESAJ

kuşun üstünü kapatmana gerek yok çok aşırı souk yere koyma kuşu yeterli

img

ozzo

17 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Kuşunuzun eğitiminde biraz zorluk çekeceksiniz çünkü kuşunuz büyük bir kuş yavru değil.

img

sayarman

15 yıl 10 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ