Ücretsiz Köpek Verenler

acil!2 yaşında amerikan bandogge mastiff
evimi değiştirmem gerektiği için zeynadan ayrılmamız gerekiyor.ona en az bizim kadar iyi bakabilecek bir aile arıyoruz.zeyna çok sıcakkanlı olduğu yere çabuk alışabilen eğitimli bir köpekson derece sakin ılımlı olmasına rağmen koruma güdüsü çok yüksek olduğu için tehlike anında çok sert olabiliyor.koku alma yeteneği çok yüksek eğer eğitilirse arama kurtarma av yada koruma köpeği olabilir.

merhaba 🔒 Üyelere Özel

Köpek kaç yaşında.Ücretsizmi veriyorsunuz.Nerde yaşıyorsunuz*?

bana resimlerini yolalamanız mümkün mü..

merhaba köpeğinizi almayo bende çok isterim evim müsait buca da oturuyorum lütfen bilgilendirirseniz sevinirim cevabınızı 🔒 Üyelere Özel teşekkürler

arkadaşlar köpek 2 yaşında bodrumda ikamet ediyorum köpeğim benim için çok kıymetli onun kıymetini bilecek birine vermek istiyorum dövüştürülmesine filan karşıyım o konuda benim kadar hassas düşünen birine vermek isterim köpeğimi ücretsiz vereceğim

merhaba erhan bey ben kopeginize talibim hep bi kopek istiyorum balıkesirde oturuyorum kendim diyaliz hastasıym öle bi dosta ihtiyacım var eger düşünürseniz goruşebiliriz iyi bakıcagıma emin olabilirsiniz

merhaba köpeğime iyi bakacağınıza eminim ama balıkesir bize çok uzak biz arada bir köpeğimizi görmek istiyoruz.malum balıkesirede gidip gelmemiz çok olası değil kusura bakmayın sizede geçmiş olsun Allah acill şifalar versin iyi günler

köpegime talip olan arkadaşlar 🔒 Üyelere Özel dan bana ulaşsınlar görüşelim

gamzelidadaş kullanıcı isimli arkadaşın dikkatine bana msn adresimden ulaşırsanız daha detaylı konuşuruz

Yanıtlamak için giriş yapın