izmirden safkan babyface goldenımı başka apartmana taşinmamizdan dolayı vermek zorundayım 1 buçuk aylıktır acil verijem gidijeğim yerde istemıyorlar ona kendi evladi gibi sahib çikabilejek aile ariyorum nom:🔒 Üyelere Özel msn:🔒 Üyelere Özel
ücret talep ediyomusunuz.. köpekleri çok ama çok seviyorum ya ben ankaradayım da buraya teslimat şekli nasıl olabilir acaba.. kargo ile filan mı
Ücret ne isstiyorsunuz.Başka illere gönderebilirmisiniz.??
evet çok az bi ücret taleb bi var masraflarini kaşilamak için
ne kadar ücret lütfen bana verin en fazla 50 60 lira verebilirim. büyük bi umutla bekliyorum cevabınızı
Ben Köpeğinize talibim İzmir Urlada Veteriner Asteğmen olarak çalışmaktayım. İstediğiniz zaman sizde görebilirsiniz ayrı kalmazsınız. Edirneli olduğum için 3 ay sonra edirneye götürücem. Kendi arabam var isterseniz gelip alabilirim. Veteriner Hekim Ahmet SOMER. 🔒 Üyelere Özel
bana verin lütfen yaa kaç aydır gazete, internet ilanlarından günlerdir hergün aramaktayım lütfennn çok seviyorum köpişleriii özelliklede goldenlara karşı yoğun bi ilgim var lütfennnn x((
kendi çocuğum gibi bakarım gerçektenn.. daha önce köpek besledim çok iyi anlıyorum zaten.. olumlu cevabınızı bekliyorum..