Köpeğimin eğitimleri ve aşıları tamdır. Zorunluluktan dolayı veriyorum bu nedenle ücret talep etmiyorum, gerçekten iyi bakacak birilerini arıyorum.Bahçede kalmaya alışık apartmanda da havlama sorunu yaşamazsınız. Eğer gerçekten bakabilecekseniz mesaj atın.
Merhaba Ben Bakabilirim benimde 2 yaşında bir erkek cocker spainel`m var 🔒 Üyelere Özel istanbul yasin alan 🔒 Üyelere Özel
merhaba ben ankarada türközünde teraslı bir evde oturuyorum kamuda memurum kızım köpek istiyor vermediyseniz sizdekini almak isterim her zaman görmeye gelebilirsiniz tel 🔒 Üyelere Özel
köpeğinizi ben istiyorum ve bir ömür ona bakacağım..ve ayrıca rottwailler ve boxer tiger henüz 4 ayını geçmeyen varsa bakabilirim çünkü ben bir köpek aşığıyım..
🔒 Üyelere Özel🔒 Üyelere Özel
eğerki köpeğinizi hala vermediyseniz göreşibiliriz sizden haber bekiliyorum iyi akşamlar
ankardayım daha önceden tecrübem var ev içinde kendime bir dost arıyorum ailemle beraber kalıyoruz..bizimle aile oluşturabilecek bir köpek arıyordum vermeyi uygun görürseniz seveseve alırım iyi günler....
bu arada tel no 🔒 Üyelere Özel -SBON-@streetgıards.com
mrb
ben gaziantepden çocuklaral anlaşması nasıl,tuvalet terbiyesi falan var dimi
ben almayı düşünüyorumda
umarın daha vermediniz lütfen msn görüşebilirmiyiz...
🔒 Üyelere Özel
köpeğinize talibim yerimiz musait ve bahçeli geniş arazimizde var eğer uygun görürseniz cocker a talibim msn adresim :🔒 Üyelere Özel
merhaba benim adım özüm.10 yaşındayım. bir köpeğim olmasını çok istiyorum.ayrıca köpekleri çok seviyorum.Köpeğinizi bana verirseniz çok mutlu olurum