Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

eş angıt ve dişi suna satılık...

elimde satılık 1 çift eşli anaç angıt,1 ad 1 yaşında dişi suna ördeği bulunmakta.. angıt çifti 250tl dişi suna 150tl`dir ayrıca 1 ad tek erkek angıt fazlalığım var onunda fiyatı 100tl`dir ayrıca 1 ad erkek pado cinsi horozum satılıktır.onunda fiyatı 50tl yerim izmirde ve ş.dışına hayvan satmıyorum dileyen yerinde görüp alabilir,yada imkanı olan aldırabilir.. hayvanlarım anaç ve gayet salıklıdır.satmamdaki neden ihtiyaç fazlası olması ve başka hayvanlar alıcak olmamdır... irt; Adil DERİCİ 0505-6056726

img

gecekusu333

16 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam 3 angut ıcın bana uygun bır fıyat soylersen anlasabılırız ama 3 une 350 gercekten cok para benım ıcın

img

ckaze

15 yıl 5 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım 3 ad yetişkin angıt alıyosun daha ne istiyosun ki hemde eşleşmiş hayvan.. 116tl yapar tanesi..fiyat zaten uygun..

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ

a.slm.. niyetiniz varsa sadece eşli olan çifti veriyim size.bu hayvanın zaten piyasası 100-150tl arası.siz anaç ve eş tutmuş çifti 125tl`den alıyonuz bence düşünmenizde fayda var..

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ

suna ördegi hala daha duruyor mu yani satılık mı

img

cem061

16 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

evet duruyor.

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ

dişi suna ördeginize talibim...fiyatta yardımcı olabilirmisiniz

img

cem061

16 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

fiyat zaten makul ayrıca ş dışına göndermiyorum diye özellikle belittim ancak trabzon`dan talip oldunuz(;

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ