Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Üniversite güvencesinde satlık kanatlı hayvanlar
Merhabalar Hepsi evcil` e yeni üye oldum. İsmim Mevlüt Noyan Niğde üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulunda öğretim görevlisi olarak çalışmaktayım. Okulumuz uygulama kümesinde yetiştirdiğimiz Değişik ırklardan tavuklar, tavus kuşları, keklik, sülün, Bıldırcın gibi evcillerin satışını yapmaktayız. Eğer aradığınız kalite ve güvence ise sizlerle tanışmaktan memnuniyet duyarız. Telefonum 0.532.781 32 34`tür.Ayrıca profesyonel olarak Saanen keçisi yetiştiriciliği yapmak isteyenlerde varsa damızlık temini dahil yardımcı olabilirim.
slmlar sizi burda gördüğüme çok sevindim tavuskuşu ve sülünlerin fiyatları nedir acaba açıklayıcı bişeyler yazarsanız sevinirim
Mevlüt Bey fiyatları bende merak ediyorum,yumurta satışınız varmı?kuşlar damızlıkmı?yavru mu?açıklayıcı bilgi lütfen.
Tavus kuşlarımız 10 aylık olup fiyatı 200 Tl dir. Halkalı (Macar, yerli hatta kafkas bile deniyor)Sülünlerin damızlık çiftlerinin fiyatı 80 Tl, 1 aydan itibaren yavruların fiyatı 15 Tl den başlamaktadır. Yumurta satışımız yoktur.Bahar döneminde uygun fiyatla Kırmızı Altuni Sülün satışımız olacaktır.
Merhaba Mevlüt bey.Elinizde sülünlerden başka süs tavukları veya başka hayvanların yavru satışı varmı??
slm sülün leri manisa ya otbüs ile mi gönderiyot-rsunuz.satın almak istiyorum bir çift tşkler
slm,elinizde altın ve gümüş foniks horozu bulunur mu? msn adresiniz varmıdır?
Elimizdeki hayvanların bir kısmının resimlerini www.nigde.edu.tr/ Akademik birimler/Meslekyüksekokulları/Bor MYO/Bölümler/Sağlık proğramları/büyükbaş ve küçükbaş Hyv.Ytş /resimler linklerini tıklayarak görebilirsiniz. Elimizde Brahma,Habeş,Denizli,spanç ( 5 parmak) gibi ırkların yetişkin ve yavruları var. Niğde den direkt otobüs olmayan yerleşim yerlerine o memlekette oturan öğrenci arkadaşlarımız vasıtasıyla gönderim yapıyoruz. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle her zaman cevap yazamıyorum. Samimi alıcı olan arkadaşlar gece 22:00 ye kadar cebimden arayabilirler.
MEVLÜT BEY SİTENİZİ ZİYARET ETTİM PHONİX RESMİ VAR, ELİNİZ DE ŞU AN PHONİX RESMİ VAR O HOROZLARDAN ŞU AN ELİNİZDE VARMIDIR? VARSA FİYAT NEDİR? İYİ AKŞAMLAR..
Kıymetli evcil severler 4 gündür telefonlarım susmuyor ilginize teşekkür ederim. Niğde de en büyük sıkıntımız direkt otobüs seferlerinin farklı illere çok sınırlı olması. Ankara,İstanbul,İzmir,Bursa,Konya,Adana,Nevşehir,Kayseri,Samsun, Tokat gibi illere direkt otobüs var. Niğde üniversitesinin herhangi bir bölümünde okuyan veya yolu Buradan geçen herhangi birisiyle hayvanları gönderebilirim.