Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

süs tavuları arıyorum..

slm evcil dostları.. elinde; phoenix horoz-tavuk japones " " lakenvelders " " sultan " " olan ve izmir`de bulunan arkadaşlar var ise; hem makul bir fiyat sonrası hayvanlarının bir kısmına talibim, hem de sadece bu ırklar değil farklı ırklara sahip olanlarla da tanışmış oluruz.. yerim izmir ayrancılar`da(torbalı) aslında tavuklar pek ilgi alanıma girmemesine rağmen son zamanlarda asıl ilgi alanım olan su kuşlarına ağırlık veremediğim için epey tavuk ırkım oldu.madem bukadar ırk yaptım bari biraz daha toplayıp tavukta üreteyim dedim.bu nedenle elinde bu ıkrlara sahip arkadaşlarla görüşmek isterim.. irt: 0505-6056726 [email protected] herkese slmlar...

img

gecekusu333

16 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam arkadaşım sizin formunuzun hemen üzerinde yer alan Üniversite güvencesinde satlık kanatlılar linkini tıklarsanız size yardımcı olacağımı tahmin ediyorum

img

mnoyan

15 yıl 5 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilginiz için tşk ederim Mevlüt Bey. ancak zaten daha önce bakmış olduğum başlığınızda izmir`de bulunmadığınızı gördüğüm için ilgilenmemiştim. yazımda da belirttiğim gibi ben izmir`de bulunan arkadaşlar ile tanışıp,saydığım ırk tavuklara sahip arkadaşların satılıkları ile ilgileniyorum.. siz genel olarak değişik ırk tavuklarınız olduğunu belirtmişsiniz,peki hangi ırklar mevcut. ş.dışından hayvan alma taraftarı olsam zaten aradığım bütün hayvanları alabileceğim tanıdıklarım var ancak ben `ticaret pirensibi diyelim` elden alış-verişi tercih ediyorum. tekrar ilginiz için tşk ederim.sizlere bol üretimler dilerim..

img

gecekusu333

16 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ