selam bakabileceğim nitelikte köpek arıyorum istanbul
selam arkadaşlar kendim köpek egitmeniyim hava limanında k9 idarecisi olarak calışıyorum yaklaşık 25 farklı çinste köpekle görev yaptım şu anda 2yaşında bitane kızım var ikinciside yolda cocuklarımın hayvan sevgisini öğrene bilmeleri için evimde baka bilecegim Chihuahua cinsi köpek arıyorum cinsiyeti farketmez ufak olması ve cocuklarımında bu köpekten korkmaması için bu çinsi sectim eger köpeğini sayiplendirmek isteyen varsa inan sizlere yardımcı olmaktan cok gurur duyucam şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
iyi günler abicim benim bitane sibirya kurdu alman kurdu kırma köpeğim var saldırgan değil ve bu aralar nakite sıkısık oldugum icin satıyorum mecburiyetten cin aslanı olmasa bile aynı tatlılıkta gözleri filan mavi ilgilenirseniz resimlerini gösterebilirim çok bir fiyat istemiyorum 200 ama 150 ye anlaşırız 🔒 Üyelere Özel mail atar beni bilgilendirirseniz sevinirim
selam dostum teklifin icin teşekur ederim inan sana yardımcı olmak isterdim fakat ben ufak bir köpek istediğim için chihuahua
cinsini yazmıştım fakat sen cin aslanıyla karıştırdın sanırım kusura bakma iyi gunler
bu arada mailim 🔒 Üyelere Özel bana buradan mail atabilirsiniz yazmayı unutmusum kusura bakmayın dediğim gibi aradıgım köpek üçretsiz ve chihuahua cinsi ilk mesajımda bunun sebebini anlatım umarım beni anlarsınız
iyi günler efendim. yaklaşık 3 aydır iş yerinin bahçesinde terk edilmiş bir border terierine bakmaktayız. sahiplendirme çabası içindeyiz. çok acil sıcak bir yuvaya ihtiyacı var. akıllı ve çok sevimli bir candır. yaklaşık 2 yada 3 yaşlarında. düşünürmüsünüz bir köpişide sokaklardan kurtarırız. selamlar
üzgünüm caban için gercekten teşekur ederim ve yardımcı olmamadıgım için cok uzuluyorum şu anda ben istediğim çinsi yazdım fakat söylediğin köpek pamuk gibi cok tüylü benimde ufak kızım oldugu için biraz kısa tüylü ve ufak birşey aradım biliyorum böyle sınıflandırmam yanlış köpekleri onların hepsi aynı güzel canlılar umarım yuva bulursun iyi gunler