Merhaba sevgili hayvan severler.
Adım yasemin. Geçtiğimiz günlerde köpek ilanlarından bir SONER TEZCAN diye bir beye ulaştım. Kendisi 1 terrier ve bir de bull köpek sattığı şeklinde ilan vermişti. Telden ulaştım ve anlaştık bana istanbulda oldunu ve bir miktar kapora yatırısam köpekleri aynı gün bana yollayacağını belirtti. Hesabına ücreti yatırdık fakat kendisi dolandırıcının teki çıktı. Bir de kendisini avukat olarak tanıtıyor. Lütfen aynı tuzağa sizlerde düşmemek için dikkatli olun.
Adı SONER TEZCAN
Teli: 🔒 Üyelere Özel
msn adresi 🔒 Üyelere Özel
banka hesap nosu : türkiye iş bankası tekirdağ corlu subesi kodu 1520 hesap no :1365948
BU insana dikkat edin ilanlarını kayde almayın. Google de ufak bir araştırma yaparsanız kişinin aynı tel nodan farklı farklı isim ve köpek cinsleri ile ilan verdiğini göreceksiniz. Biz bu araştırmayı yapmakta geç kaldık iyi niyetimizin ve samimiyetimizin kurbanı olduk. Sizler oyuna gelmeyin ve bu insanın dolandırmasına izin vermeyin.
Bu sitedeki üye adı SONHER_YUM
Bu bilgi için teşekkürler
Vay şerefsiz vay..
Öncelikle geçmiş olsun olan olmuş ama bence şikayetci olun elinizde cep telefonu var, bence uğraşın derim kimse uğraşmadığı için bunlar böyle fink atıyor iş bankasını arayın şube ve hesap numarasını verin dolandırıcılık için kullanıyor diyin biz bu hesaba para yatırdık adama ulaşamıyoruz diyin kesinlikle faydalı olur, artı bu tip alış verişlerde kapora diye birşey olmaz ve mümkünse böyle dolandırılmamak için kendi ilinizden köpeği veya farklı bir peti görerek beğenerek alın ve paranızı öyle veril şehir dışı çok tercih etmeyin bu dediklerimi yaparsanız üzülmezsiniz
olayın gercek yüzünü bilmiyorsunuz yasemin hanımla telefonla görüstük cuma günü 100 tl kapora yol masrafı adı altında para yatırdı.bende kendisine cumartesi otobüsle olmazsa pazar günü ucakla yollayacağımı fakat kesin bir tarih belli olduğunda kendisine haber vereceğimi belirttim.esi koray bey sabırsız davrandığı icin hemen telefonuma msj attı o 100 tl kıvır ananın amına sok bak ben seni nasıl sikicem dedi.üstüne dava acmayı düsündüm avukatı selen hanım devreye girdi dolandırıcılıktan dava acılacak dedi.bende dava günü icin bekliyordum.28.12.2009 günü koray bey aradı ve cok ağır hakarretlerin yanında ölümle tehdit etti benim o tarz seylerle işim olmadığını arkamda savcı hakim olduğunu isimi hukuki yollarla halledeceğimi belirttiğimde onlarıda sinkaf ederim senide ananıda bacınıda hepinizi dedi bende sana dava acıcam acmamıstım ama acıcam dediğinde hep onlara küfür ediceksin hemde türk adaletinemi güveniceksin dedim telefonu yüzüme kapattı bende 29.12.2009 günü telefonuma gelen mesajı ve ettiği hakaretleri telefon görüsmelerini ses kaydına aldım bunları delil olarak cumhuriyet bassavcılığına verdim.ck.234. madde gereğince uzlasmayı kabul etmedim.öncelikle bu olaydan dolayı dava acılıyor o 100 tlyı hukukı yollarla teslim edicem cünkü sürekli tehdit ve küfür ediyor.ardından yaptığı hakaretlere karsılık tazminat davası acılıcak.bunların haricinde adalete yaptığı hakaretlerden dolayıda kamu davası acılacak.son olarakta sanal ortamda olayı sahsın sadece kendi tarafından eksik anlatması ve kişiyi benim adımı herkese duyurup karaladığı icinde ayrı bir dava acıyorum.olaya tek taraftan bakmayın gercekleri bilmeden yorumlar yazıp atılıp tutulanlara inanmayın.bu güne kadar hep sessizliğimi korudum ama artık yeter gercekleri bilin.kimse kimseyi durduk yere yarı yolda bırakmaz.