Ücretsiz Köpek Verenler

Border Terrieri Peynir kıza Acil yuva arıyoruz/İstanbul
3 aydır işyerinin bahçesinde bakmaya çalışıyoruz, büyük ihtimalle sokağa atılmış evcil ve çok akıllı, sakin bir candır.Kışı atlatamayabilir evcil hayvan olduğu için dışarda yaşaması çok zor..diğer köpekler tarafından sürekli tartaklanıyor..lütfen birileri el atsın bu güzel kıza... sıcak bir evi olsun bu kızımızından. 🔒 Üyelere Özel

tastan25 ricam etsem mail adresime daha detayli gorebilegim birkac fotograf atar misin acaba? ve tam boyu ne kadar? herhangi bir hastalik belirtisi fark ettin mi? ustunde pire, bit vs. var mi? ayrica ben evde bakacagimdan tuvalet egitimi var mi acaba?? bunlar benim icin cok onemli cunku ailemle yasiyorum.simdiki oglugmu eve alirken biraz zorlandim fakat kendisi temiz ve akilli oldugundan cok kisa surede ailem alisti. sabah ve aksam tuvalete cikartiyorum. asilari vs. hersey tam. onun icin peyniri olur da alirsam bir sorun yasamak istemiyorum. mail adresim: 🔒 Üyelere Özel sevgilerimle ozlem

Özlem hn ilginizden ötürü gerçekten çok teşekkür ederim keşke kızımızı yakından görüpte karar verme imkanınız olsa...resimlerini mail olarak atıcam size şimdi...adresinizin son kısmı gmail olucak sanırım dimi...

selam peynir kız hala duruyor mu??

evet duruyor Peynir kızımız..ama siz sanırım Antalyadasınız..o kadar uzun yola dayanamaya bilir :( ondan dolayı öncelik istanbul ve çevresi istiyoruz...

EVET DURUYOR. GEÇİCİ BİR AİLE BULUNDU ORAYA GİDECEK. İLGİLENİRSENİZ. 🔒 Üyelere Özel

tastan25 gmail degil ymail :) yahooya ait

:) bu iyi di bak :)ymail yeni duydum vallahi...internetle fazla haşır neşir değilim kusura bakmayın... ağustos nickli abla mail atmış olucaktı size...ama sanırım gmaile atmış olabilir o da...onun mail adresi 🔒 Üyelere Özel bu ...isterseniz direk mail yolu ilede irtibata geçe bilirsiniz..Peynir kızımız bugün geçici olarak ev sahibi oldu..tuvalet eğitimini sorarız hem yeni resimlerini gönderirler bize bizde size yollarız olurmu Özlem hanım :)ama muhakkak mail atın bize ki direk adresten gönderelim biz resimleri..şimdiden sağolun

güncel

güncel

kızıma kalıcı bir yuva 🔒 Üyelere Özel cep.🔒 Üyelere Özel.sevim peynirimiz geçici yuvasında çok uslu imiş kesinlikle havlamıyor ve asla tuvaletini eve yapmıyormuş...lütfen kalıcı acil bir yuva

Yanıtlamak için giriş yapın