Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

kınalı keklik ümraniye 0535 822 43 06 sadi

kınalı keklikler 40tl sezona hazır genç hayvanlar bol yumurta

img

sado27

15 yıl 11 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

intokodaki ilanınızı biraz garipsedim...yaşlı hayvan almayın genç hayvan alın gibi sanki birilerine taş atar gibi....ben keklik yetiştirmiyorum yanlışda anlaşılmasın...sadece bir yorum sadi bey

img

cem061

16 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yok yanınlış anlamadım cem bey asıl ben yanlış anlaşıldıysam özür dilerim yorumunuza saygı duyuyorum benim maksadım kimseyi karalamak deyil kendi promosyonumu yapmak maksat damızlıkdiye gidip 5 yaşında keklik alan arkadaşlar var hemde yarı fiyata

img

sado27

ÖZEL MESAJ

anladım ilginize teşekkür...

img

cem061

16 yıl 7 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm sadi bey elimde 44adet bıldırcın var 4tanesi jumbo diğerleri japon hepsi dişi günlük ortalama 40yumurta veriyolar senin 5adet dişi kekliğinle takas yapmak isterim resimlere burdan bakabilirsin arabam var oraya getirebilirm http://www.sahibinden.com/yumurtlayan_genc_bildircinlar-73WQQaXQQ19922023WQQpXQQdisplayitem bana telden ulaşırsanız sevinirim hayırlı günler 05353175984 kerim

img

ekinoxx

15 yıl 4 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tşkrlr kerim bey elimde çok sayıda bıldırcında var oyüzden takas düşünmüyorum saygılar

img

sado27

ÖZEL MESAJ

selam sadi bey....ben kekliklerinizle ilgileniyorum..yarın pazar günü sizi arayacağım telden konuşuıruz..anlaşırsak çarşamba günü gelir alırım..saygılarımla yavuz..

img

şahmelcan

18 yıl 4 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

buyurun gelin beklerim

img

sado27

ÖZEL MESAJ