Ücretsiz Köpek Verenler

boxer cinsi köpişimize sıcak bir yuva arıyoruz
Eğitimli safkan alman boxer cinsi köpişimize sık sık iş seyahatlerine gitmek ve bir çok gün gece yarılarına kadar çalışmak zorunda olduğumuzdan pek de iyi bakamıyoruz.Oysa o kadar uslu ve o kadar tatlıdır ki en iyi bir şekilde bakılmayı hakediyor.Bu yüzden eşimle kendimizi kötü hissediyoruz.Onun daha iyi bir yuvaya kavuşması lazım.O çok çok usludur,tehlike hissettiği nadir zamanlar dışında neredeyse hiç ama hiç havlamaz kimseyi rahatsız etmez,boxer besleyenler bilir bu cins köpekler evdeki eşyaları kemiriyor biz köpeğimizi eğittik o yüzden de evdeki hiç bir eşyaya dokunmaz ve hiç bir eşyayı da kemirmez,tuvalet eğitimi vardır,çok insancıldır,çok sıcakkanlıdır,sadece sevgi ister.Ev ortamına ve sıcaklığına alışkın olduğundan bahçede bakmak isteyenlere vermek istemiyoruz.Onu güvenebileceğimiz, çok seveceğine ve iyi bakabileceğine inandığımız ev ortamında bakabilecek birine ücretsiz olarak vermek istiyoruz.irtibat kurmak isteyenler bu siteden ya da aşağıdaki numara ve adresten bizimle iletişim kurabilirler : tolga türel mobile:🔒 Üyelere Özel e-mail:🔒 Üyelere Özel

Merhaba Tolga Bey, Kopeginizin yasi ve cinsiyeti ile ilgili bir bilgi yok, bizim ev mustakil, ve hangi sehirdesiniz. fevzi

Merhaba, Köpeğimiz 5 yaşında hiç doğum yapmamış dişi Alman Boxer`dır.(Kısır değildir) İstanbul Caddebostandayız. Bu arada sadece evde bakacak birine vermeyi düşünüyoruz köpeği, bilginize..

Selam Tolga bey... Eger verilmedi ise köpeğinizi almak istiyorum daha önceden 2 ırk köpek besledim evimin bahcesini cok buyk değil ama evimin içinde beslemyi düşünüyorum bakabileceğime dairde kendimce kanıtlarım bulunmaktadır Saygılar

Köpişimizi isteyenlere bir ricam olacak.Telefon nomu verdim ama bana mail adresimden ya da bu siteden mesaj atarlarsa daha iyi olur.Çünkü çok yoğun bir iş ortamında çalışıyorum.Mail üzerinden cevap vermem benim için daha iyi oluyor.Anlayışınıza teşekkürler...

Tolga bey By_myki adlı e-posta adresimden mail attım ama site üzerindende olum veya olumsuz yanıtınıza acıgım!

Arksdsşlsr bu siteden yazanlara genel bir yanıt vericem.Köpişimizi isteyen herkesi şu an değerlendirmeye alıyoruz.Onun için en iyi kararı vermek istiyoruz.Ona en iyi koşulları verebileceğini düşündüğümüz ve güvenebileceğimiz birine vereceğiz.Başka isteyenler olursa onları da değerlendirmeye almak istiyoruz.Diğer teklifleri bekliyoruz...

Bu degerlendirme suresince beklicez kararınız benden yana olursa 🔒 Üyelere Özel Çagrı atmanız yeterlı olur

isterseniz ben bakabilirim köpeğinize ama ankarada ikamet ediyorum vermek isterseniz bahçeli evim var orda bakabılırım cins çok ve onlarla anlaşıp yanlız kalmaz hemde onun içinde iyi olur köpeklerle ilgileniyorum dişiyse yanına erkekde ayarlayabılırız evde sadece odamda bakabılırım vermek isterseniz güzel bir şekılde bakabılceğime emın olabılırsınız gunluk maması yogurdu cikolatası oyun topu her şeyiyle çok güzel bir ortama verebılcegınıze emın olabılırsınız hatta gelıp görede bilirsiniz olmadı msn den görebilirsnz msn adresınızı ekleyim ordan görüşelim

Yanıtlamak için giriş yapın