Ben İzmir`in Küçükyalı semtinde oturuyorum ve ücretsiz köpek sahibi olmak istiyorum. Köpek bakımı konusunda deneyimim var. En iyi aile ve ev ortamında bakılacağından şüpheniz olmasın.Güvenilir bir sahip arıyorsanız lütfen bana ulaşın.
TEL : 🔒 Üyelere Özel
E-posta : 🔒 Üyelere Özel
merhabalar küçük bir ırk düşünüyorsanız aşağıdaki linkdeki minik için ilan sahibi ile bir görüşün derim.tamamen ücretsizdir..en iyi sahibi arıyorlar kendisine
🔒 Üyelere Özel
bende o ufaklığı gördüm çok tatlı maaşallah. Fakat petarkadaş sitesine üye olup ilan sahibine mesaj atamadığımdan elimden birşey gelmiyor.Başka hiçbir iletişim bilgisi bulunmadığından
O güzelliğe talip olamıyorum.Sizin ilan sahibi hakkında iletişim bilginiz varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.
burdan direk msj yazın ben kendisine göderirim.kendinizle ilgili bilgi verin biraz yeter..iletişim bilginizide verin.detaylrı kendisinede yazarsınız....kendisi size dönecektir. aile olması evde bakılması şarttır..ayrıca isteyenler var ama seçici davranıyorlar..en uygun sahibi bulmak için...
Merhaba ismim hülya. İzmir Bahçelievlerde oturuyorum.7 yıllık evliyim.5 yaşında bir oğlum var.Tam bir hayvan severdir. 🔒 Üyelere Özel mail adresim. 🔒 Üyelere Özel bana ulaşırsanız sevinir,ayrıca yüzyüze görüşmek isterim. İyi günler.
Size çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ben bir kaç gündür ufaklığın ilanını izliyorum. Fakat bir türlü ulaşamamıştım.Sonsuz teşşekkür...
nedemek..Erdem beyin sayesinde :)ben iletiyorum kendisine kendisi size döner..yalnız biraz kıskanç olduğunu okumuşsunuzdur umarım.erkeklere ve çocuklara karşı biraz sinirliyimiş bu minik.:) iyi günler
evet okumuştum ama üstesinden gelebiliriz sanırım.Onların istediği tek şey sevgi. Sonuçta temel sart olarak aileye sahiplendirmek isteniyor zaten bir ailede erkek ve çocuk olmaması gibi durum söz konusu olamaz sanınırm. Dediğim gibi bunlar aşılabilir.Ama sanırım geç kaldık biraz. ben biraz önce baktığımda sitede ilanı göremedim. sanırım bir yuva buldular miniğe. hayırlısı olsun
yok sahiplenmedi ben şimdi güncellerim :)
ben petarkadaş için davetiye nasıl temin ederim acaba? sizin bilginiz varmı?