Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
SATILIK 20 TAKIM,EŞ YAVRULU YUMURTALI MUHABBET KUŞU
Merhaba arkadaşlar 2009 da başladığım hepsi 2009 yavrusu henüz bir yaşına bile değmemiş,bazılarından bir defa bazılarından iki defa bazılarıda yeni yumurtlamış.20 takım muhabbet kuşunu hepside parçalı yada mavi görmeye deger.kuşlarımı satıyorum..ayrıca eş tutmuş ama henüz yumurtlamamış yuvaya girip cıkan,10 takım kuş daha var..kuşları takım halinde kafesi ile birlikte vereceğim,kafeslerim pelegus marka 3 yemlikli piyasa degeri 35 tl.olan kafesler. 100 tl vereceğim..kuşları gelip görmek lazım..şehir dışına gönderemeyiz..satış sebebim şuanda calıştığım iş yerinde terfi almamdır ve sürekli merkezde oturmam gerkemektdir kuşlarla ilgilenme şansım kalmadı..kuşlar soğanlık-kartal mevkindedir.....irtibat numarası türkcell..0,532,356,58,58 vadofone...0543,411,36,31 yavuz şahin
meraba sultan papaganla erkek takas yaparmısınız 1cift yumurtalı muhabet istyorum.
arkadaşım olsa lafı bile olmaz..pazartesi işbaşı yapmam lazım yeni görevime..fiyatı indirdim 90 tl.ye ben bu fiyata toplarken bulamadım..o yzüden yavrudan büyüttüm...pelegus marke 3 yemlikli kafes..suluk,tahta yuvalık ve bir çift muhabbete çoğuda yumurtalı sadece 90 tl..
kuşlar cok degerli bir üstada satılmıştır...ilginize teşekkürler..