Hepsievcil

Kedi Forumları > Kedi Sağlıgı ve Bakımı

Mesaj Ekle

Lütfen yardım edin

İran ve Ankara kırmaları 1 anne ve 2 yavrusuna bakıyorum. Yavrular henüz sütten kesilmediler. Yaklaşık 7 haftalıklar. Dün iki yavruyu 8-10 saat annelerinden ayırmak gibi bir hata yaptım. Akşam yavrular eve geldiğinde anne onların kokusunu alamadı ve reddetti. Onlara sürekli hırlıyor, yanına yaklaştırmıyor hatta zaman zaman pati atmaya kalkıyor. Bunun çözümü var mıdır? Varsa nedir? Lütfen yardım edin...

img

kanka75

19 yıl 9 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

siz yine ara sıra deneyin anne blki yanına bi süre sonra kabul eder.ama eğer olmzsa yavruları biberonla besleyip pamukla tuvaleterini yaptırmalısınız,keşke böyle bir hata yapmasaydınız.. kolay gelsin..

img

şilacık

20 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yanıtınız için teşekkür ederim. Yavruların yemek ve tuvalet sorunu yok. Onlar hem annelerini emiyorlardı hem de süt ve suyla ıslatılmış mamalarını yiyorlardı. Sanırım artık anne sütü içemeyecekler. ama asıl üzüldüğüm nokta, istemelerine rağmen annelerine sokulamamaları ve annenin de hala yavrularını aramaya devam etmesi. çok üzülüyorum. umarım bir an önce tekrar alışırlar birbirlerine...

img

kanka75

ÖZEL MESAJ

çok sevinçliyim. Anneler yavrularını tanıdı. Artık onları reddetmiyor. Yalnız emzirme olayı yok. sanırım zaten yavruların sütten kesilmelerinin de vakti gelmişti. Olsun, şimdi eskisi gibi koyun koyuna yatıyorlar. Herkese tavsiyem, henüz sütten kesilmemiş yavruları, annelerinden bir günlüğüne de olsa ayırmayın.

img

kanka75

ÖZEL MESAJ

her şey tecrübe ile tabii ki :)

img

zeysen

20 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

çok sevindim,inşallah yavruların hepsi sağlıkla büyür...

img

şilacık

20 yıl 7 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ