Ücretsiz Köpek Verenler

ALMAN KURDU YAVRULARI!!
ALMAN KURDU YAVRULARI İLETİŞİM: 🔒 Üyelere Özel

ş.urfaya gönderebiliyormusunuz !! kargo paarasını karşılarım ?? 🔒 Üyelere Özel - 🔒 Üyelere Özel

merhaba iletişim numarasından alman kurdu yavrusuyla ilgili bilgi alabilirsiniz.teşekkürler. İLETİŞİM. 0216- 305 3508 🔒 Üyelere Özel çok teşekkürler.

GSM NUMARASINI ARIYORUM FAKAT KAPALII !!!!!!!! Ş.URFAYA GÖNDEREBILIYORMUSUNUZ ???? KARGO PARASINI KARŞILARIMM !!!! BANA ULAŞIN LÜTFEN 🔒 Üyelere Özel

merhaba,istanbuldayız. alman kurdu yavruları için, iletişim telefonu= 🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel email ile ulaşmak isteyenler= 🔒 Üyelere Özel emailindende ulaşabilirler. teşekkürler.

Arkadaşlar konuya açıklık getireyim ben bugün gittim alman kurdu ücretsiz sable cinsinden 2 dişi kalmış ama ben beğenmedim yavruları size kalmış gidin bakın gülsuyu köprüsüne gelmeden sağda

merhaba,istanbuldayız. alman kurdu yavruları için, iletişim telefonu= 🔒 Üyelere Özel ya da 🔒 Üyelere Özel email ile ulaşmak isteyenler= 🔒 Üyelere Özel emailindende ulaşabilirler. teşekkürler.

(alpaslangokayın yazısına cevap,gülsevin hanım yazdı,iletidir.) alman kurdu ile ilgili yorum yazan sayin kisiye: siz esya mi aliyorsunuz? bana acik kimliginizi yazar misiniz? size asla sahiplendirme yapilamaz. Biz, bu yavrulari Sile de yagmur, camur icinde bulduk, barinmalari, sicak bir yuva sahiplenmeleri icin veteriner hekim sorumluluguna biraktik. Anneleri saf alman kurduydu, nasil bir degerlendirme yapabilirsiniz begenip begenmemek tabiri ile? Sokak kopegi olsalardi ne farkedecekti, hayvan, canli, doga sevgisi besleyenler ne cins, ne irk ayrimi yaparlar ne de esya, mal alimi gibi begenip begenmeme dusuncelerini sergilerler. Saygilar. Gulsevin Albayoglu T.C. Yerel Hayvan Koruma Gorevlisi 🔒 Üyelere Özel

SAYIN GÜLSEVİN HANIMA CEVAP; BEN O YAZIMI BİR DÜŞÜNCE OLARAK YANİ ELEŞTİRİ OLARAK YAZDIM HERKES BAKIYOR SİZİN İLANINIZA O YÜZDEN BU SİTENİN ÜYELERİ VAKİT KAYBEDİYOLAR.BENİM DÜŞÜNCEM; YOK ERKEK WARMI KAÇ AYLIK BEDAVAMI GİBİ SORULARA CEVAP VERMEK AMACIYLA YAZDIM AMA SİZ BENİM İYİ NİYETİMİ SUİSTAMAL ETİYORSUNUZ BEN O YAVRULARIN ADRESİDE YAZDIM.BU SIRADA BEN CİNS MERAKLISI BİR İNSAN DEĞİLİM 5 TANE SOKAK KÖPEĞİM VAR KENDİ BAHÇEMDE BESLİYORUM AMA O 5 TANE SOKAK KÖPEĞİNİN YANINDA CİNS KÖPEKLERİMDE VAR.BENİM YAVRULARIN NEREDE YAŞADIĞINI BİLMİYORDUM.AMA BİLSEMDE AYNI LAFIMI YAZARDIM. SİZ SAFKAN ALMANKURDU DİYORSUNUZ AMA SİZDE YAZMIŞSINIZ KENDİ ELİNİZLE ANNELERİ ALMANKURDU BABALARININ KİM OLDUĞU BELLİ DEĞİL BELKİDE ANNELERİDE KIRMADIRDA SİZ SAFKAN YAZIYORSUNUZDUR.HERKES BİR LAF EDİNMİŞ sicak bir yuva sahiplenmeleri icin YAZIYORSUNUZ NEYSE FINDIK KABĞUNU DOLDURMAYAN ŞEYLER İÇİN BU KADAR TARTİŞMAYA DEĞMEZ SAYGILAR ALPARSLAN GÖKAY (SOYADIMI YAZAMAM)

alman kurdu yavruları SAHİPLENİLMİŞTİR.herkese teşekkürler.

Yanıtlamak için giriş yapın