merhabalar... eşim bana dünyalar tatlısı 2 aylık dişi papillon hediye almış.. fakat ben hamıle oldugum ıcın doktorum zarralı olabılecegını soyledı.. we sımdı ona yuva arıyoruz.. ilgilenenler lütfen benı 🔒 Üyelere Özel nolu telefondan arasın..
selam yavru hala duruyormu duruyorsa almak istiyorum
selam... yawrumuz hala duruyor. 3 aya yaklaştı.. bılgınız olsun.. eğer almaya nıyetlıysenız ulaştırabılırız köpeği size.. haber beklıyoruz..
yavru hala duruyor mu acaba ?
arkadaslar yawru halaa duruyor. ben dewamlı sıteyı takip edemıyorum. bu yuzden numaramı yazdım. bu numaradan ulaşın lütfen bana..
bu arada tercihen antalya civarıdır.. şehirdışına göndermek bıraz sorunlu oluyor.
ben köpeğinize talibim ancak istanbula bişekilde yollamanız mümkün olurmu acaba masrafları ben karşılarım
sllm antalyadayım bı sus kopeıne ıhtıyacım wardı egr ucretsıs ise bn alabılirm 🔒 Üyelere Özel weya 🔒 Üyelere Özel adresınden ulasabılırsınıs lütfen yardım cı oln
selam arkadaşlar..
(conqueror_sword). köpeği ufak bı ucret karşılıgı werebılıyorum. cunku bende parayla satın aldım.. istersenız arayın konuşalım..
(ledena)... evcıl haywanlar otobus fırmalarında sadece yanında yolcu oldugu taktırde alabılıyorlarmış ancak.. onun dışında ucaklar war. ücretlı gönderim oluyo..
tamam ücreti olsun ben karşılarım uçak hem daha iyi otobüsle mafolur hayvancık