Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

BOBWHİTE BILDIRCINI ARIYORUM

Merhaba arkadaşlar elinde en azından bir çiftte olur bobwhite bıldırcını olan varsa almak isterim.

img

mehmet16

15 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Mehmet bey beyaz keklik ile takas ederseniz size 1 çift bobwhite gönderebilirim. 0.532.781 32 34 Mevlüt Noyan Üniversite güvencesinde satılık kanatlı hayvanlar diye geçen foruma da bakabilirsiniz.

img

mnoyan

15 yıl 4 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Teşekkür ederim Mevlüt bey ama maalesef beyaz kekliğim yok şu anda yeni sezonda edinmek istediklerimin arasında birde beyaz keklikle bobwhite çiftini kafa kafaya kimse takas yapmaz onuda belirtmek isterim aynı maddi değerde değiller çünkü sizde bilirsiniz ilginiz için sağolun.

img

mehmet16

ÖZEL MESAJ

mevlüt bey satmayı düşünmüyorsunuz galiba eğer satıyorsanız fiyatta anlaşırsak 2 çift yada 1 erkek 2 dişi alabilirim

img

46km46

15 yıl 2 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili Mehmet kardeşim Bobwhite bıldırcınla beyaz keklik arasında fiyat farkı olduğunu biliyorum.Üzerine vereceğim fiyat konusunda aradaki farkı ödemeye hazırdım. Elinizde beyaz keklik olursa teklifim geçerlidir.46 km 46 rumuzlu arkadaşım telefon açarsanız size yardımcı olabilirim.Maraşta çok değerli dostlarımız var, sizi de onların arasına katmak isterim.

img

mnoyan

15 yıl 4 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mehmet bulamazsan ben bu sezon sana ayarlarım bir kaç tane mesajını daha önce görseydim sana amerikan jumbolarla beraber bir erkek hediye ederdim ama ahmet arıcana kısmetmiş ona hediye ettik geçen hafta. yok anaç isterim dersen akın pet te var ama çok pahalı taneye 60 diyor.

img

ömerkılıçoğlu

15 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sağol dostum ne varsa sende var yine elinde olursa görüşürüz bi ara.

img

mehmet16

ÖZEL MESAJ

ÖMER BEY SLMLAR KUSURA BAKMAYIN TANIMAZSINIZ AMA BİR KULUÇKA NET UYESİYİM ANCAK GİREMİYORUM SİSTEMDE Mİ SORUN BENDE Mİ

img

bobwhite

15 yıl 5 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABA 1 AY GİREMEDİYSENİZ ÜYELİĞİNİZ İPTAL OLMUŞ OLABİLİR YENİDEN ÜYE OLUN PROBLEM ÇIKMAYACAKTIR. BİR PROBLEM OLURSA ARAYIN ÜYELİĞİNİZİ AKTİF HALE GETİRELİM.

img

ömerkılıçoğlu

15 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

1 çift bobwhite var

img

AliGocek46

4 yıl 7 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ