Kuş Forumları > Papağanlar
Satılıklar için Öneri
Evcillerinizin satılık yada alınma ilanlarını veriyorsunuz fakat irtibat için telefon yada mail ile ulaşmalar sorun oluyor. En azından satıcı arkadaşlar istedikleri fiyatı yazsalar da mertebeler belli olsa daha güzel olacak .Forumlardan cevaplar neredeyse hiç dönmüyor fiyat isteyen bir sürü mail var. Satıcılar en azından belli başlı şeyleri ekleseler özellik,fiyat,telefon ona göre aransalar daha iyi olmazmı. Fiyatı belli olmayan , ilgilenen nasılsa arar bulur mantığı biraz yorucu ayrıca satanlar dürüstçe mağaza yada şahıs olduklarını bildirse dahada güzel olacak. Zira içinde para olan dönen işlerde bu tür davranışlar biraz ciddiyetsiz ve basit kalıyor. Saygılarımla
üyeler kaydolurken zaten telefon ve mail adresi yazıyorlar. üyeler arası da bu iletişim bilgileri görülebiliyor biliyorum. yanılıyor muyum ?!
EVET ARKADAŞIM ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEYİNMİŞSİN TŞKÜRLER BU ARADA BİR ŞEYDE EKLEMEK İSTİYORUM BURADAN SATMAK İÇİN İLAN VERENLERİN BAZILARI İLANDAKİ ÖZELLİKLERE UYMUYAN HAYVANLARI GÖSTERİP SATMAYA ÇALIŞIYORLAR LÜTFEN GERÇEK OLAN ŞEYLERİ İLAN VERİRKEN YAZALIM BURALARA ÜÇ KAĞIT GİRMESİN SAYGILAR.
Çok doğru bir noktaya temas edilmiş, başlığı açan kardeşimi kutluyorum. Arkadaşlar, bu işten para kazanmanıza, pet shop sahibi olmanıza da saygı duyuyorum. Ama lütfen herkes açık belirtsin, desin ki ben pet shoptan şu özellikte papağan satıyorum, özellikleri budur..Ve lütfen dürüst olsun. Arkadaşların bazısı ilan veriyor, üst üste 4-5 cevap gelmiş nereden, fiyat nedir diye? cevap yok..... Lütfen fiyat olmasa da şehri ve özelliklerini, evden mi dükkan dan mı, açıkça yazalım. Ankara''daki bir papağanla Mecidiyeköy''deki papağan arasında dünya kadar fark var benim için. Birini gider görürüm, beğenirsem alırım, diğerinin Allah''a emanet parasını havale der satın alır, 1-2 gün sonra otobüsten alınca görürüm. Şimdiye kadar 2 papağan satın aldım. Birini pet shoptan diğerini referansla telefonla alıp otobüsle getirttim. Beğenmediğimi bir yere vermek, satmak da bana ağır geliyor. O kadar sevmesem, bağlanamasam da veremiyorum.Bilmem anlatabildim mi? Mümkünse şehir, fiyat belirtelim, satıcının kimliği ve özellikler konusunda açık olalım sevgiler
Arkadaşlar size aynen katılıyorum,bu işte lütfen üçkağıt olmasın.Konuşuyo, evcil vs sözlerinin çoğu masal lütfen kanmayalım