Ücretsiz Köpek Verenler

AMERIKAN COCKER 4 AYLIK YAVRU VERICEM
İŞ DEGISIKLIGIM NEDENIYLE UZUN SURE YURTDISINDA GOREV YAPACAGIM ICIN BIRICIK KIZIM YAVRU COCKERIMI DOGRU SAHIPLENECEK BIRINE VERMEK ISTIYORUM .4 aylık 1 aşısı eksık 🔒 Üyelere Özel

Hangi ilde oldugunuzu belirtmemissiniz :) ama ben msn adresinizi ekledim.. 🔒 Üyelere Özel en kisa surede gorusmek dilegiyle :)

merhabalar ben almayı çok isterim evde bir cocer köpeğim daha var aylık çok tatlı.ona arkadaş olu evim bahçeli ve müsait.hangi şehirdesiniz acaba ben izmirde yaşıyorum bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.cevabınızı bekliyorum.mail:🔒 Üyelere Özel.

ben izmirdenim köpeğinizi sahiplenmek isterim hayvanlara aşırı bağlıyım köpek kedi kuş kaplumbağa besledim ii bakılcağına emin olabilirsin istediğin zamanda görebilirsn bahçeli bi evde yaşıyorum

Ömrünün sonuna kadar bizimle yaşayacak bir cocker arıyoruz. Köpekler için cennet bir sitede yaşıyoruz. Kızınıza gözümüz gibi bakabiliriz dilerseniz onu ziyaret de edebilirsiniz. Bana , kendir@kocfinans.🔒 Üyelere Özel adresinden ulaşabilirsiniz.

slm biz izmir bornovada bahçeli müstakil bir evde otuyoruz. 11 yasında bir oğlumuz. apartman yaşantısını sadece köpek bakamadığımzı için geçen ay bıraktık. eğer köpeğinizle oyun oynayacak ilgilenecek bir aile istiyorsanız. alttaki mailden bize ulaşablirsiniz. 🔒 Üyelere Özel

Merhaba biz ailecek İstanbul Gaziosmanpaşa`da oturuyoruz. daha önce bir pekingese besledik, 16 seni bizimle yaşadıktan sonra vefat etti. Şimdi yeni bir evcil hayvan beslemek istiyoruz, eğer mümkünse kızınıza talibiz. 🔒 Üyelere Özel

Öncelikle merhaba ben tam bir amerikan cocker hastasıyım eğer BANA wermek isterseniz MSN ADRESİMİ ekleyin görüşelim yol problem değil bnm için siz yeterki köpeğinizi bana werebilirsiniz köpeğinize gerçekten güzel bakıcam eğer evimde gelip görmek isterseniz görebilirsiniz teşekkürler ALPARSLAN GÖKAY msn ;🔒 Üyelere Özel

Yanıtlamak için giriş yapın