Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

SATILIK KEKLİK

Camekanlı balkonda beslediğim 4 adet (1 erkek 3 dişi) kekliği, yerimin darlığı ve kapalı yerde çok fazla koku olmasından dolayı satmak zorunda kaldım.Tane fiatı 45 TL`dir. cEP NO:0533 769 58 04 İrtibat:CAN SALTIK

img

can0

15 yıl 4 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

keklikler dogadan yakalamamı yoksa makinadan çıkmamı.birde ötüyormu.

Aldığım yerde makineden çıkma olduğunu söylediler. Ötüşünü duymadım.

img

can0

15 yıl 4 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm excavator bana yaklaşık 16 20 gün önce 2 dişi bir erkek keklik hediye geldi corum dan dişiler ve erkeklerde ötüyor ama onlara nasıl bir yer hazırlamamlazım şuanlık güvercinlerle aynı yerde kalıyorlar çatıda ama kümes harici 1 m 2 m lik alandada dolaşıyorlar ve makina değiller 3 günde birde yeşillik veriyorum kuluçkaya yatmaları için nasıl bir ortam lazım ve yumurtlamaya başladıklarında yumurtaları toplayayım mı yosa kalsınlar mı bu konularda bilginiz varsa yada bilgisi olan bana yardım cı ola bilirmisiniz şimdiden teşekkürler

img

sezgin7787

15 yıl 3 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm sezgin arkadasım keklikler için geniş ve doğala yakın bi ortam yapmalısın taşlar çalılıklar falan olmalı içinde ve keklikler insan gördükleri sürece kuluçkaya yatmazlar ancak doğal ortamda yatarlar o yüzden yumurtaları alıp kuluçka makinasında yada tavuk altında çıkart derim yoksa üretemezsin saygılar

img

üniali

16 yıl 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ