Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
acil satılık hint tavuğu
istanbul anadolu yakasında oturuyorum komşularımın rahatsız olmasından dolayı çok kaliteli bir soydan gelen tavuklarımı satmak zorunda kaldım ayrı soylardan gelen iki tavuğuma 7 dövmüş yaşlı bi horoz bindirdim onun için yumurtaların çoğu tohumsuz çıktı ikisindede 3 er tane civciv var bir posta 2 aylık bir posta 3 aylık ama şansıma hepsi ferik çıktı içlerinden 1 civcivi ayırıp soyu kaybetmemek istiyorum çünkü horozu yaşlandığı için kestim 2 tavuk 5 ferik acele satılık civcivlerden ayırırsanız tavuklar 10 günde yumurtlamaya başlar ilgilenen arkadaşlara hotmalimi diğer ilanıma yazdım ekleyin görüşelim
merhaba bende ümraniyee otutyorum siz nerde otutyorsnuz civcivlerden alamk isterim [email protected] ekleyin
arkadaşlar 2 tane 3 aylık 3 tane de 4 aylık olmak üzere 5 tane ferik kalmıştır diğer cins kümes hayvanı besleyen arkadaşlarında kümesinde mutlaka bulunması gereken hayvanlardır 10-12 yumurta yapar kuluçka olur her türlü civcive çok iyi bakar kışın suları donsa bile bir tek civcivi zayii etmeden büyütür iyi bakılırlarsa yaza hepsi kuluçka olur yer darlığından acil satmak zorundayım tanesi 20 lira hepsini toptan vericem ufak bir pazarlık payıda var hiçbiryere gönderemem gelen alır.
arkadaşlar yer darlığından acil satılıklar hiçmi ihtiyacı olan yok hepsi birer kuluçka makinasıdır yedirdiğim yemin masrafıda istediğim rakamdan fazladır
bursya gönderme imkanın varsa alırım [email protected]
arkadaşlar 4 tane ferik kaldı 6 aylık oldular yakında yumurtlarlar 100 liraya yem parasına dördünü verecem istanbul içi elden taslim edebilirim il dışına gönderemem
ilgileniyorum ,tavukların resmini ekleyebilirmisiniz ?
Arkadas bir ilan veriyorsun ne telefon, ne mail, nede adres bırakıyorsun sana ulasalım. 15 günde bir mi ayda bir mi uğruyorsun bir uğra artık cevap ver tavukların satıldı mı satılmadıysa resimlerini görmek sartıyla tavuklarını almaya gelecem saygılar selamlar 0554 723 12 34
kardeşim orda hotmail var dikkat edersen satılmadı isteyen çok ama il dışından olduğu için gönderemiyorum hayvankar kalite gel al 0 505 2421239