Kuş Forumları > Muhabbet Kuşları
Nefesteki Hırıltı ?? __LÜTFEN YARDIM__
Alındığında yuvadan henüz yeni düşmüş bir yavru var, erkek ve tahminen şuan 4,5 aylık falan. Gagası sürekli açık alt gagası sürekli üst gagasının üstünde duruyor ve nefes güçlüğü çekiyor, sık sık nefes alıp veriyor ve nefesi çok gürültülü çıkıyor. Sahibinin dediğine göre 2 aydır bu durumdaymış. Benim de 2 adet erkek muhabbet kuşum var onlardan ayrı kafeste duruyor hasta olan ve benim kuşlar sayesinde biraz açıldı. suunaa aviastım ile sahanda dövdüğüm coraspin antibiyotik çok ufak dozda eriterek veriyorum gün aşırı olarak. Burun kısmına çok az "vicks" sürüyorum. Bana geldiğinde (6 gün oluyor) burun kısmı tamamen kapalıydı, vicks sayesinde burun değili açıldı ve gagası çok açık kalmıyor ama nefes güçlüğü çekiyor sanırım, çok gürültülü nefes alıp veriyor. Vicks`si sürdüğüm pamuklu çubuğu ısırıyo ve uzun süre bırakmıyor sanırım iyi geliyor ama yine de çok kullanmıyorum vicks`i. günde bir sefer sürüyorum pirinç tanesinin yarısı kadar. doğru mu yapıyorum ? Ne yapmam gerek? şimdilik durumu kötüye gittiği söylenemez ama iyileştirebilmek için tecrübeli ve işi bilenlere danışmak istiyorum, lütfen yardımcı olur musunuz ? burdan yazmak istemezseniz [email protected] msn`de ekleyebilirsiniz ya da facebook`tan. Teşekkürler.
bnce bole devam et