Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
arkadaşlar 100 ltlik akvaryum yaptırdım bunun için gerekli malzemeler nelerdir.
arkadaşlar ben bu konularda acemiyim camcıda 100 ltlik bi akvaryum yaptırdım .ne tür filitre almalıyım.ücreti uygun olan bi filitre çeşidi ve markası yazarsanız sevinirim.filitreden başka daha neler almalıyım.iç ve dış filitre ne kadar ltlik akvaryumlarda kullanılır benim işimi görecef bi filitre çeşidi arıyoruum.bana marka söylerseniz sevinirim.şöyle 35 milyona kadar felan.içinde cihlid besliyecem uygun bi filitre söylerseniz sevinirim
kardeş balıkçıya gidersen sana yardımcı olur ama sana iç filitre yeter ama sügeri büyük olsun ısıtıcı al içine aksesuar olarak amazon bitkisi ve kaya al akvaryumun arkasına güzel bi fon al ayrıca akvaryumundaki aksesuarları besliğeceğin balığa göre alsan gayet iyi olur bu konuda sana akvaryumcu yardımcı olur kolay gelsin:)))))
Selam mehmet345 ;
HepsiEvcil ana sayfasında ,
İçerikler
Akvaryum & Balık
Tuzlu Ve Tatlı Su Sistemleri - Tank Seçimi - Temel Bilgiler - Bitkilerin Yerleştirilmesi - Akvaryumun Tabanı - Akvaryum Süsleri - Tank Yapımı - Tank Satınalma Ve Odaya Yerleştirme - Akvaryumun Suyu - Akvaryumu Işıklandırma konularını incele ayrıca arşiv forumlarını okumanı tavsiye ederim.Takıldığın soruların olursa yardıma her zaman hazırım.
Sevgiler.