Ücretsiz Köpek Verenler

izmir den yavru köpek arıyoruz.
Apartman yaşantısını köpek sevdasından dolayı geçen ay terkettik. Şimdi dublex büyükçe bahçeli bir evde oturuyoruz. Oğlumuz 11 yaşında ve tüm sokak köpeklerinin sahipliğini üstlenmiş konumda okula onlarla gidip geliyor. :) Artık kendimize ait bir köpeğimiz olsun istiyoruz. Hem çocuklarla iyi anlaşacak hem de koruma görevini yerine getirebilecek, ömür boyu bizimle kalacak bir dost arıyoruz. yardımcı olmak isterseniz. 🔒 Üyelere Özel

merhaba bende 4.5 aylık bir dişi golden retriever var ve vermek zorundayım. iyi bakabilecek birilerine vermek istiyorum. köpekm sevdası için apartmandan taşındıysanız sanırım iyi bir sahip olursunuz :) ilgilenirseniz cevap yazın...

sizi gönülden tebrik ediyorum..11 yaşındaki bir çocuğa sokak köpekleri ile dost olabilecek şekilde hayvan sevgisi aşılamışsınız. bilmiyorum bahçeniz için alacağınız köpek için cins ayrımı yapıyormusunuz ama izmir de Pointer türünden geldiği sanılan iki yavru ya acil yuva arıyorlardı...diğer kardeşelri sahiplendirildi bunlardan birinede siz sahip çıkabilirsiniz.aşağıdaki linkten baka bilirsiniz resimlerine..iyigünler 🔒 Üyelere Özel

kobay arkadaşımız sayesinde köpeğimize kavuştuk. herkese teşekkürler.

Yanıtlamak için giriş yapın