Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
açil kuluçka makinesi el yapımı
slm arkadaşlar el yapımı 100-150tl arası kuluçka makinası almak istiyorum ama bir kaç gün için de almam lazım ve tavuk bıldırcı kekli tavuskuşu sülün gibi kuşları çıkarmak için istiyorum ve izmit çevresi istanbulda olabilir şimdiden tşkler
SELAM ARADIĞIN ÖZELLİKTE MAKİNA SAHİBİNDEN.COM SİTESİNDE 20261053 NOLU İLAN RESİMLERİ ÖZEL İMALAT 1 SEZON KULLANILMIŞTIR 100-120 ADET BILDIRCIN YUMURTASI YADA 30-35 TAVUK YUMURTASI KAPASİTELİ MANUEL EL İLE ÇEVİRME SİSTEMİ NOT:KARGO ALICIYA AİTTİR AYHAN ÖZKAN TEL:0542 6325456 MEVCUT FİYATI 100 TL
kardeş ben sakaryadanım istersen sana bi makine yaparım 60-80 tavuk kapasiteli izmit arabasına veririm 4 lira yol masrafı direk alırsın
slm msn ekledim sizi ben perşembe günü memlekete dönüyorum ve fiyat nekadar
slm sensizim535,kuluçka makinalarıyla bende ilgileniyorum daha detaylı bilgi verirmisin?
fiyat 150 lira dır analog termostat mdf dolap ve ısıyı daha iyi koruya bilmek için polikarbon levha ile kaplıdır
slm herkeze tşkler ben teymin etttim kuluçka makinası
slm arkadaşlar ben kuluçka makinası yaptım. el yapımı malzeme olarak : 60-60 mdf kabin 2 dışına ısı izalasyonu köpük ile 2 tane 60 watlık gleserel ampul 1 tane analog termostat 1 tane pc fanı çeşitli devrelerde düşürülüp yükseltilen adaptör çevirme sistemi için motor elektirik kesintilerine karşı akü 1 adet ampül kullandım. ben bu kuluçka makinasını denemek amaçlı yapmıştım. denedim oldu şimdi bn bunu büyütmek istedim analog termostat ayarı tutmuyor.yeni analog 30-90 lık aldım. şimdide aynı ayarı bir türlü tutmuyor neden kaynaklanır bilen arkadaşlarımın yardımlarını beklerim şimdiden teşekkürlerrrrr.