Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

çeşitli safkan ırklarda takas

aşağıda listelediğim hayvanların eşleri maalesef öldü,bazılarını takas yada para karşılığı takımını tamamlamak istiyorum istanbulda oturan arkadaşlarla irtibata geçmek isterim msn:[email protected] adresim elimdekiler 1 adet gümüş foniks tavuk 1 adet altın foniks tavuk 1 adet cüce koşin horoz(elimde fazla) 1 adet habeş tavuk 1 adet erkek beç tavugu 1 adet dev koşin tavuk şimdilik aklımda kalanlar bunlar hayvanlar safkan olup bazılarını diğer ırkları tamamlamak için takasa girebilirim.

img

mesut_e

17 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

resimlerin bir kısmını www.benimevcillerim.blogspot.com adrsinden görebilirsiniz.Diğerlerinide fırsat buldukçe eklemeye devam edeceğim

img

mesut_e

17 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm.. phoenix tavuğa ihtiyacım var satmayı düşünürseniz talibim.. 0505-6056726 Adil DERİCİ

img

gecekusu333

16 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm gecekusu satmakdan ziyade takas yapmayı düşünüyürum,bir de şehir dışına gönderme imkanım maalesef yok ,parkhayvancilikda olabilir ,orası ile bağlantı kurabilirsin ben oradan almıştım.

img

mesut_e

17 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

tşk ederim.. park hayvancılık ile görüşmüştüm ellerinde sadece tek bir ırk vardı oda beni almayı düşündüklerim arasında değil..

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ

anlıyorum o zaman haziranı beklicez,bana da takas konusunda teklif gelmedi senden başka.

img

mesut_e

17 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

phoenix tavuk eksiğimi kapadım.şuan eşsiz hayvanım kalmadı. ırk olarak eksiklerim sultan-japones-hamburg-yokohama-campines. bunlarıda sanırım üretim sezonu yavru olarak alıp tamamlıycam gibi görünüyor. herkese hayırlı üretimler...

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ

gecekuşu kardeşim.şubat 1 den sonra sana 1 tane SULTAN TAVUĞUM var.bana izmirden REFİK ÖZEN beyden 1 tane GERZE TAVUĞU alabilirseniz onda varmış.takas edebiliriz.çünkü şu an bende 1 GERZE HOROZU. 1 SULTAN TAVUĞU 1 DENİZLİ HOROZU emanette ben bakıyorum.sakarya ünüversitesi biyoloji bölümü yüksek lisans yapan bilge hanım ORJİNAL TÜRK-OSMANLI DÖNEMİ tavukları üzerinde TEZ hazırlıyor.tez 15 gün sonra bitecekmiş ve sultan tavuğunu bana bırakacak.saf ırk benim DENİZLİ HOROZUM da TEZE GİRDİ.kanı incelendi.saflığı tescillendi.şu an bizim TÜRK IRKLARMIZ sadece 3 tane kalmış.saf olarak. 1-DENİZLİ 2-GERZEhacıkadın 3-SULTAN diğer tüm tavuk cinsleri yabancı menşeğli imiş.not olarak yazdım.

img

denizlici

16 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bu arada habeş tavugu satmaya karar verdim, beyaz orjinaldir. resimlerini en yakın zamanda yayınlayacağım,ilanım günceldir,Hmet bey lütfen satış ilanlarınız için ayrı formlar açın:)

img

mesut_e

17 yıl 9 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

ilginiz için tşk ederim. Refik Abi artık izmir`de değil faklı bir şehirde ikamet ediyor .benim kendisine ulaşmam sorun değilde elindeki hayvanı verirmi vermezmi onu bilemem.ayrıca prensip olarak ş.dışına hayvan gönderimi yapmıyorum sadece elden teslim ediyorum ve alırkende elden almaya özen gösteriyorum..

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ