Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

sultan-hamburg-yokohama-campines arıyorum..

img

gecekusu333

16 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elinde sultan-hamburg-yokohama-campines-japones ve dişi altın zibrit olan var ise,civciv yada yetişkin farketmez talibim. yerim izmir`de.buraya gönderebilecek yada elden teslim etme imkanı olan arkadaşlar bana ellerinde olan hayvanları satmak isterse bana ulaşabilir.. Adil DERİCİ 0505-6056726 [email protected]

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ

mrb şuan elimde bir adet hamburg tavuğu mevcut ve japonez zibrit sultan ihtiyaçlarınızı bir kaç ay sonra yeni çıkıcak palazlarımdan temin edebilirsiniz

img

sensizim535

16 yıl 4 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Elimde zibrit tavuk palazı 3 aylık ve japones horoz var.Ben istanbuldayım gönderimi nasıl yaparız bilemiyorum.

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben satmayı düşünmüyorum fakat halen bunlara eş bulamadım.O yüzden fikrimi değiştirdim.

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hamburg tavuğun hangi rengi var elinizde? hayvanın yaşı ve fiyatı nedir? izmire yollama imkanınız varsa alabilirim.. diğer ırklarıda anaç olarak bulamazsam eğer üreme dönemi ürettiğiniz yavrulardan almayı düşünürüm.üretmeye başladığınızda zaten bilgi verirsiniz..

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar bende beyaz hamburg horoz mevcut.tavuğu olan varsa adanaya gönderebilecek ya da horozu alacak,birde zibrit tavukları olan varsa görüşmek isterim

img

parlemend

15 yıl 3 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

horoza ne istiyorsunuz? zibrit var elimde ancak ş.dışına göndermiyorum.

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ