herkese merhaba izmir bornovada oturuyorum. küçüklüğümden beri tam bir hayvan sevdalısıyım . senelerdir de köpek bakıyorum bi tane köpişim var ama o ailemle kalıyor çok sevdikleri için alamıyorum:D şimdi kendime bir tane arkadaş arıyorum. cinsi ve cinsiyeti hiç farketmez kısırlaştırılmış da olabilir. hayvanların para ile satılmasına tamamen karşıyım. çoook çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz her türlü garantiyi verbilirim. 🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
düşünrsniz bakın eğer düşünürseniz benimde bi kaç sorum olucak
slm,henüz bi arkadaş bulamadıysanız bizim kızı alın.yaklaşık 3 aylık,simsiyah,çok akıllı terrier.parazit uygulamalarını yaptık,karneyi de biz çıkarırız, sokağa yada barınağa gitmesini istemiyoruz.
freelife079 kardes terrier cinsi köpeginizin fotoları var mı acaba 5 yıldır köpek sevdalısıyım 🔒 Üyelere Özel iletişim
Selam
Benim adı Tarçın olan canım gibi sevdiğim 0 numara terrier cinsi tuvalet eğitimi olan,kesinlikle ısırmayan ve havlamayan çok akıllı ve sevimli bir köpeğim var.Küçük oğlumda alerjik astım başgösterdiğinden bu gün doktor kontrolüne götürdüğümüzde doktorumuz kızımızın kesinlikle evden uzaklaştırılmasını istediği için kızıma iyi bakacak onu sevecek bir aile aramaya başlamıştım ki sizin ilanınıza rastladım.İyi bakacağınızı umarak bu maili size atıyorum.Ben Bornova Özkanlarda oturuyorum.Eğer düşünürseniz ve gerçekten iyi bir köpek severseniz kızımı size hiç bir ücret talep etmeden verebilirim.
Sedat SARI
🔒 Üyelere Özel