Nişanlım "West Highland White Terrier" cinsi köpeğini 3 sene önce trafik kazasında kaybetti ve bir daha köpek bakabileceğini düşünmüyordu ama geçen sene içerisinde tekrar kendini bağlayabileceği bir dost arıyor kendisine.
Bende ona süpriz yapmak istiyorum. Nişanlım Karşıyaka`da bahçeli bir evde oturuyor ve köpeğinize emin olun sizin ve hatta sizden daha iyi bakabilecek yeni bir bakıcısı olacak.
PetShop`lardan köpek alma veya bir fiyat karşılığında köpeği kabul etmediği için böyle bir yola başvurdum.
O yüzden Terrier yada Golden Retriever yavrusu arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Tayfun Yakal Mail:🔒 Üyelere Özel Cep Tel: 🔒 Üyelere Özel
merhabalar.oğlumuz hector`un yavrusu 40 günden beri bizimle,45 günlükken bağırsak düğümlenmesi geçirdi ameliyata dayanamaz ddiler çok az bi umut dediler fakat başardı.yaşaması için çok emek verdik o da çok güçlüymüş.şuanda 2,5 aylık ve çok sağlıklı.bizim için çok değerli emin ellerde olduğunu blmek istiyoruz,onu ömür boyu bırakmıcak birini arıyoruz.herşeyden önce ona iyi bakıldığından emin olmak istiyoruz.erkek ve çok sağlıklı şuanda,eğitimede çok açık tuvalet eğitimi var.anlattığınıza göre nişanlınız köpek beslemeyi bilen ve seven biri.eğer düşünürsenz şartları knuşalım.isterseniz babası ve yavrunun fotoğraflarını mail ile yollayabilriim.