Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

satılık 1 horoz 2 tavuk hamburg çifti

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler yer sıkıntısı nedeniyle bakamadığım hamburglarıma alıcı arıyorum hayvanlar ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır yerim sakaryadadır tüm şehirlere sorunsuz gönderme imkanım vardır isteyen gelip elden de alabilir irtibat :[email protected] resimlerini msn den yollayabilirim iyi günler

img

sensizim535

16 yıl 4 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hayırdır kadir abi neden satıyosun senin hayvanların kaliteliydi yerinmi kısıtlı

img

hepimizevciliz

15 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeşim şuan durumlar biraz bozuk vede yerim daraldı o yüzden vermek zorundayım

img

sensizim535

ÖZEL MESAJ

Kadir kardeşim daha dün konuştuk resimleri bekliyorum senden ama sen burada alıcı arıyorsun neiş? resimleri gönder alıcıyım dedim hangi amaçla ilan verdin anlamış değilim.

img

gecekusu333

16 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

abi çok pardon bir kişiyle daha konuşuyodum hamburglar için almıycam demişti karıştırmışım kusura bakma abi özür dilerim

img

sensizim535

ÖZEL MESAJ

gözüm özre gerek yok da resimleri yollarsan bende biran önce karar vermiş olurum hem sen beklememeiş olursun hem başka talibi de olabilir.

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ

kadir kardeşim kulucka.net sitesindeki kümes resimlerini gönderirsen gecekuşu arkadaşımız alacak .alana ve satana da hayırlı olsun

img

denizlici

16 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tşk ederim yardımınız için biz arkadaşla zaten konuştuk anlaştık hayırlısı olsun artık..

img

gecekusu333

ÖZEL MESAJ