Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
satılık 1 horoz 2 tavuk hamburg çifti
arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı günler yer sıkıntısı nedeniyle bakamadığım hamburglarıma alıcı arıyorum hayvanlar ırkının tüm özelliklerini taşımaktadır yerim sakaryadadır tüm şehirlere sorunsuz gönderme imkanım vardır isteyen gelip elden de alabilir irtibat :[email protected] resimlerini msn den yollayabilirim iyi günler
hayırdır kadir abi neden satıyosun senin hayvanların kaliteliydi yerinmi kısıtlı
kardeşim şuan durumlar biraz bozuk vede yerim daraldı o yüzden vermek zorundayım
Kadir kardeşim daha dün konuştuk resimleri bekliyorum senden ama sen burada alıcı arıyorsun neiş? resimleri gönder alıcıyım dedim hangi amaçla ilan verdin anlamış değilim.
abi çok pardon bir kişiyle daha konuşuyodum hamburglar için almıycam demişti karıştırmışım kusura bakma abi özür dilerim
gözüm özre gerek yok da resimleri yollarsan bende biran önce karar vermiş olurum hem sen beklememeiş olursun hem başka talibi de olabilir.
kadir kardeşim kulucka.net sitesindeki kümes resimlerini gönderirsen gecekuşu arkadaşımız alacak .alana ve satana da hayırlı olsun
tşk ederim yardımınız için biz arkadaşla zaten konuştuk anlaştık hayırlısı olsun artık..