Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
komple kumes arıyorum
selam arkdaslar bır surelıgıne aranızdan ayrılarak ıngıltereye gıtmek zorunda kalmıstım ve elımde bulundurdugum yaklasık 50 cesıt hayvanımı dagıtmak satmak hedıye etmek ve emanete vermek zorunda kalmıstım ancak kesın donus yaparak ıstanbula donus yerlesmeyı planclıyorum tabıkı mustakıl ve bahcelı bır eve VE GERI HAYVANLARIMA SAHIP OLMAK ICIN NE GEREKIRSE YAPMAYA calısıcam gercı eskı maddı gucum kalmasada bu denle elınde fazlalık ve mumkunse genc kumes hayvanlarını SATIN ALMAK ISTIYORUM kumes ıcın tel ahsap ve ya kumeslerını soken arkadaslar var sa yardımlarınız beklıyorum saygılar
Emrullah bey hoşgeldiniz. Dilerim gönlünüze göre bahçeli ve havuzlu bir müstakil ev bulursunuz. Hakikaten çok değerli ve güzel kanatlılarınız vardı. Siz hele bi yerleşin, kanatlı temini konusunda kulucka.net üyeleri olarak bizler de yardımcı olalım.
emrullah bey iyi günler benim de elimde takımları bozulmuş safkan kümes hayvanları var ve istanbuldayım düşünürseniz bağlantı kuralım [email protected] msn adresim.
Yılmaz bey ve Mesut bey kardeşlerim.PARKHAYVANCILIK ın sahibi ÖMER FARUK ERDÖNMEZ beydir.Sakaryadan Necmi amcanın da çok yakın dostu olup .biliyorsunuz Dünyadaki bütün SÜS TAVUKLARI nın en yakın takipçisidir.zamanında elinde çok çeşitli türleri vardı.bendeki GERZE HOROZU ve SULTAN TAVUĞU da onun kümesinden alınmadır.Kendisine her türlü yardımcı olma sırası bizlere gelmiştir.Yolun açık olsun ÖMER FARUK bey.Saygılarımla
emrullah abi bi kaç ay sonra 2 tavuk bir horoz sultan palazı sana hediyemdir
Sakarya dan denizli rumuzlu arkadaşım park hayvanat ile park hayvancılığın hiçbir bir ilgisi yoktur ben Ömer Faruk bey ile bu isim benzerliğini hakkında daha önce konuşmuştum oda aynı şeyleri söyledi yani park hayvancılık faaliyetlerine kesintisiz devam etmektedir saygılar
Sayın Denizlici, Ömer Faruk Erdönmez beyi biliyorum.Kendisinden kahverengi hindiler almıştım. Park Hayvancılık sahibidir. Park Hayvanat rumuzlu kişi ise Emrullah beydir. Kendisinin Kahramanmaraş ta bir restourantı ve bahçesinde yani parkında kanatlıları vardı. Hem park hem hayvanat bahçesi olduğu için Emrullah bey Parkhayvanat rumuzunu kullanıyor.
Evet arkadaşlar sizler haklısınız.ben de karıştırmışım.Emrullah beye başına gelen nahoş olaydan dolayı üzüntülerimi bildirirken.istanbula bizlere yakın yerde bahçeli ev aramasına da sevindim.Bu arada da kendisine yakınlık gösteren-ilgilenen yardımcı olacak arkadaşlara da teşekkür ederim.Yardımlaşmayı şiar edinen ler sağolsun
HEEEEEEE. HER ŞEYİ BİLİYORUM DİYE HER YERE ATLARSAN BÖYLE YAMULURSUN DENİZLİCİ. HAHAHAHA.
HER YERE ATLAYACAĞINA YORUMLARI İYİ OKU BİR DAHA. PARK HAYVANCILIK ADIYLA İLAN VEREN KİŞİ K.MARAŞLI. BEN SENDEN DAHA İYİ BİLİYORUM VALLA. O KADAR DA HER YERE YORUM YAZIYORSUN HER YERE ATLIYORSUN SATILIK MAL VAR DİYE. BURSA`DAN PARK HAYVANCILIKTAN ÖMER BEYDEN 50-60 TANE SÜS TAVUĞU ALMIŞTIM. AMA SENDEN BEDAVA VERSEN DE ALMAM. FENA GICIK KAPTIM.