Ücretsiz Köpek Verenler

Ankaradan 3 aylık erkek alman kurduna yuva.
1 ay önce aldığım erkek alman kurduna yuva arıyorum. tuvalet eğitimi vardır. otur yat gibi komutları bilmektedir. kulakları çok iri ve henüz dikmedi fakat anne ve babasını gördüğüm için safkan olduğunu biliyorum ancak kulakları dikmesi 6-7 ayı bulacak gibi görünüyor. İç ve dış parazit tedavisi yapıldı. Ona iyi bakacak birini arıyorum. tel:🔒 Üyelere Özel

ben sahiplenmek istiyorum tokatta oturuyorum. msn: 🔒 Üyelere Özel

Merhaba, ben ilanınızla ilgileniyorum. Eğer hala geçerli ise 🔒 Üyelere Özel adresinden iletişime geçer misiniz? Teşekkür ediyorum İyi günler

merhaba bn ankarada oturuyorum niğdede üniversite okuyorum.. bi yawru alman kurdu istıorum.. evim çok geniş ve köpek için elverişlı eger hala uygunsa cevap beklıorum .. daha öncede 6 sene alman kurdu 4 senede doberman beslemiştim bu konuda tecrubelı olduumdan emın olabilirsınız..

mrb ben gaziantep üniv.ögrenciyim ve bu küçük yavruya bakmak istiyorum 🔒 Üyelere Özel resimleri varsa maille yollarsanız sevinirim

eğer ilgilenirsen ben alman kurduna sahiplenmek isterim evim iki katlı bahçe içinde villadayım bir tane erkek 7 aylık alman kurdum şu anda mevcut onuda yanında buyuturum alman kurtlarına aşığım desem yerıdır tel nonu aradım cevap vermedin sonu 4040 lı numara benm arasan görüşürüz

merhaba ben ankaradayın türközünde oturuyorum almak isterim 🔒 Üyelere Özel

İLAN GEÇERSSSSİİİİİİİZZZZZZZZ

Yanıtlamak için giriş yapın