Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

Anaç bıldırcınlar ve yavru bıldırcınlar

Arkadaşlar herkes bilir bıldırcın yumurtasının faydalarını,çocuklarımız için ve sağlıklı bir yaşam için bizimle irtibata geçebilirsiniz...Tamamen doğal ortam şartlarında yetiştirilen hayvanlardır... Anaç bıldırcın tane 7.5 tl (yumurtlamaya hazır) Yavru bıldırcın tane 4 tl (2 ay içerisinde yumurtlar) Bıldırcın yumurtası 1viyol 4 tl (12 tane) (sipariş üzerine yavru bıldırcın üretimi yapılır...) iletişim: 05543083162(sercan) Beylerbeyi/Üsküdar

img

sercantek

15 yıl 4 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşım yanlış anlamada piyasaya göre ben fiyatları yüksek buldum bıldırcınlarınızın cinsimi farklı acaba jumbomu diye aklıma geldi.

img

mehmet16

15 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Mehmet Beye katılıyorum.Aşırı yüksek fiyatlar eğer satabiliyorsanız ne güzel fakat ben bile 1-2 liraya satarken alıcı bulamazken siz yavru bıldrıcın için 4 liraya alıcı bulabiliyormusunuz.Eğer Mehmet beyin dediği gibi jumboysa eğer diyecek lafım yok.

img

limon79_1

16 yıl 7 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ya bir de nassı bi yavru bıldırcın ki bu 60 günde yumurtluyor benim bildiğim civciv çıktıktan sonra 45 bilemedin 50 gün sonra yumurtaya gelir. ayrıca fiyatlarınızı da uçuk buldum...

img

osmansurucu

15 yıl 3 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyi akşamlar arkadaşlarbıldırcın 7 hafta sonra yumurtlamaya başlar buda demektir elli gün istatisikler bunu gösterir ve de böyledir bir yer degişiminde yumurtayı keser bir de tüy dökümünde tabi bunun yanında soguk da etkiler normaldir hepinize bol bereket

img

aliturkyilmaz

16 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yorum yapan dostlarıma bende katılıyorum fiyatı piyasaya göre yükek elindeki bıldırcınlar değişik cins ırklardansa kusuruma bakma bağışla olur mu bol evciller (sercan / balıkesir)

img

sercan10

16 yıl 2 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar ben aranızda yeniyim ve bıldırcın üretmeye karar verdim ama hangi cins alacamı bilmiyorum tabi mümkün olursa yumurtadan ben kendim cikartmak istiyorum kuluçka makinası yapmaya kararverdim bana hangi cins almamda yardımcı olurmusunuz          ha birde sayın      alitürkyılmaz kardeşim    bende bucada oturuyorum sizde üretim varmı bana bu konularda yardımcı olabilirmisin teşekürler

img

bucali

15 yıl 3 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bucalı kardeşim benüretip satıyorum ha sen üretecem dersen sana yardımcı olurum benim telefonum 05452594028...AVEA DIRbana ulaşırsın

img

aliturkyilmaz

16 yıl 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ