Kuş Forumları > Kuş Türleri Sağlık ve Bakım
ÜCRETSİZ VE ÇOK GÜZEL ÖTEN BEYAZ KANARYA
SELAM ARKADAŞLAR, FORUMA UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORDUM. YENİ DEĞİŞİKLİKLER ALMIŞ YÜRÜMÜŞ. DAHA DA GÜZEL OLUR UMARIM. (BU ARADA BAŞLIKLARIN HER ZAMANKİ GİBİ SUİSTİMAL EDİLDİĞİNİ GÖRDÜM. BUNA BİR ÇARE OLSA KEŞKE...KUŞ VERENLER BÖLÜMÜNDE...SATANLAR OLMASA DİYORUM.) HER SENE DEĞİŞİK KUŞLAR BESLEYİP DAHA SONRA ONLARI HEDİYE ETMEYİ GELENEK HALİNE GETİRDİM KENDİMCE. BU SEFER DE BİR ADET KANARYAM VAR. ÇOK SEVİYORUM AMA BENDEN DAHA ÇOK SEVECEK VE İLGİLENECEK KÜÇÜK BİR ARKADAŞIMA HEDİYE ETMEK İSTİYORUM. ADI: ŞESO, CİNSİ: GLOSTER...BURADAN MESAJ ATABİLİRSİNİZ.TELEFON NUMARANIZI YAZARSANIZ DA BEN SİZE ULAŞIRIM.DOSTLUKLA KALIN...
merhaba ben ankara gazi üniversitesinde okuyan bir gencim. eyer kuşunuzu bana verirseniz çok iyi bakarım. evde 3 arkadaş kalıyoruz bekar olarak. onunla çok iyi ilgileniriz. hem bizim içinde çok iyi olur. eyer kuşunuzu bize verirseniz seviniriz. mail adresim [email protected] mesajınızı ve hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
SELAM, ŞESO AVCILARDAN GÜLİN İSİMLİ MİNİK ARKADAŞIMIZA VERİLMİŞTİR.İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER...
KUŞLARI ÇOK SEVEN BİR ÖĞRETMENİM BİR KANARYAM DAHA VAR, BU GÜZEL CANLILARA BAKMANIN BÜYÜK BİR SORUMLULUK GEREKTİRDİĞİNE İNANIYORUM,O NEDENLE BAKIMINI YAPAMAYACAK BU GÜZEL CANLILARA BAKAMAYACAK DURUMDA OLANLAR LÜTFEN ALMASINLAR ÇÜNKİ BAKAMAZSANIZ EĞER HAYVANA YAZIK OLUR GÜNAH OLUR EZİYET OLUR,EĞER UYGUN GÖRÜRSENİZ BEN KANARYANIZA TALİBİM EN GÜZEL ŞEKİLDE BAKAR VE İLGİLENİRİM, TEŞEKKÜR EDERİM.
sana ınanamıyorum uzun zamandır bende kayıptıp nerdeyse tekrar beraber baslamısız goruyorumkı papaganı bırakmıssın kanarya derken sımdı ne besleyeceksın bakalım ha bu arada tel atmadıysan tel aynı ayrıca karsında veterıner bulunuyor yardım lazımmı????