Ücretsiz Köpek Verenler

merhabalar aranıza yeni katıldım alman kurdu arıyorum
merhabalar ben tanem ama meşhur tanem değil aylardır alman kurdu arıyorum fakat orjinal olmasını istiyorum.öyle oluncada kimse bana ücretsiz alman kurdu vermiyor.ücretleri çok pahalı.maddi gücüm buna elvermiyor.fiyaları 1000 tl den başlıyor.böyle oluncada mümkün değil ben bu fiyatı veremem.noolur bana yardımcı olun ona çok iyi bakabilecegimden emin olun lütfen yalvarıyorum size

çok üzüldüm hiç kimse okumamış bile.ama beklemekte fayda var.aslında ilk etaptaki masrafları olmasa belli bir ücretde verebilirim ama yavru köpek olunca ilk aylarda cok masrafı oluyor.aşıları yapılacak maması alınacak vitamini falan ancak onları karşılayabilirim.ayrıca köpeklere hangi aşılar yapılıyor ve ücretleri ne kadar tutar onlarıda bilmiyorum.acaba bu konu hakında bilgisi olan varmı.beni bu konuda bilgilendirirmisiniz

Özellikle ilk defa hayvan besleyeceklerin aklına en çok takılan sorular aşılarla ilgilidir. Fiyatları, ne zaman yapılmaları gerektiği, içerikleri her zaman merak edilir ve çoğunlukla bilinmez. Yavru kedi veya köpeğin sağlıklı olabilmesi için en az 45 gün annelerinden süt emmeleri gerekmektedir, yani aşılanma genellikle yavru eve alındıktan sonra sahibin gözetiminizde başlar. Ev hayvanlarının aynı insanlarda olduğu gibi yavruyken bünyeleri çok hassastır. Aşılar sağlıklı hayvanlara uygulanmalıdır, paraziti olan ya da parazit tedavisi yapılmamış hayvanlara asla aşı uygulanmamalıdır. Aşılanan hayvanlar aşı öncesi ve sonrası 2 gün boyunca yıkanmamalılardır.Yavrular aşıları bitene kadar asla evden dışarı çıkmamalıdır. Aşı takvimi veterinere göre değişebilir ama örnek olarak fiyat ve sıra bazında şöyle gitmelidir. Köpeklerde Aşılama Yaş Aşı Ücret 6 hafta Parazit tedavisi Her 10 kilo için 5-10 ytl arası 7 hafta Corona Aşısı 15-25 ytl arası 8 hafta Karma Aşı I (DHPPI+L) 20-35 ytl arası 9 hafta Bronchine Aşısı 20-35 ytl arası 11 hafta Corona Aşısı 15-25 ytl arası 12 hafta Karma Aşı II 20-35 ytl arası 13 hafta Kuduz Aşısı 15-35 ytl arası 14 hafta Bronchine Aşısı II 20-35 ytl arası 15 hafta Lyme Aşısı 40-60 ytl arası 16 hafta Karma Aşı III* 20-35 ytl arası 17 hafta Lyme Aşısı II 40-60 ytl arası 1 yaş Karma Aşı Kuduz Aşısı 35-70 ytl arası her 2/3 ayda bir İç ve Dış parazit Tedavisi Her 10 kilo için 5-10 ytl arası *Karma aşısının üçüncü tekrarı çoğu zaman yapılmasa da özellikle hassas safkan ırklarda uygulanır.

Yanıtlamak için giriş yapın