Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

BILDIRCINLARIM (resimler)

Arkadaşlar bunlarda benim bıldırcınlarımın resimleri.Yorumlarınızı gönderirseniz çok sevinirim.Sanki bıldırcınlarım biraz zayıf gibi siz nedersiniz?

img

sbt

15 yıl 8 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

http://img191.imageshack.us/i/pic1538.jpg/ http://img156.imageshack.us/img156/1879/pic1537.jpg

img

sbt

ÖZEL MESAJ

yereleri biraz bakımsızmı bence hayvanlarınızı daha iyi bi yere almalısınız

img

hepimizevciliz

15 yıl 10 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ne şekilde bakımsız tam anlayamadım toprak yönünden mi?yoksa başka bir eksik mi var onu öğrenmek istedim.düşünceleriniz her zaman önemli.diğer konularda sormuşmuydum bilmem ama tavuklarınız yumurtlamaya başladılarmı aceba?

img

sbt

ÖZEL MESAJ

slm öncelikle toprak cok kalın gibi geldi bana sanki toprakdeğilde taş parçaları koyulmuş gibi olmuş daha düzgün bir toprak konula bilir ve birtane mi yoksa iki tanemiler ve başka bir yere almanızı öneririm bende bakıyorum ve bu sene 8 tane yavru aldım(makine) ama üçünü kaybettik (öldü)ben tavanda bakıyorum 1m 2m ve ayrıyetten 1m2mdışarda tel örğüvar alt zamin toprak tel de istedikleri gibi üçüyorlar taşlardan ve dallardan kuytular yaptım çalılık lar ve ele hiç almıyorum tam bir yabaniler insan gördüklerinde kaçışıyorlar harçla ufak suluk ve yemlık yaptımonlarıda taşlarla kamufule ettim senki dışardaymış görüntüsü verdim ve sadece bir aydır yumurta alamıyorum yem olarakta buğday veriyorum siz gördüğüm kadarıyla mısır kırması veriyonuz bu sadece hayvana kılo aldırı ve yalatır hayvanı yumurta yapamaz birde yem olarak suniyem yumurta yemi diyeradı ben şuan ziyaret nedeniyle evde değilim eve döndüğüm de size bildırcınlar hakkın da olan bir makale göndereyim(yetiştirma bakım çinsiyet ayrımı gb)konular içeriyor msn adresim [email protected] iyi günler

img

sezgin7787

15 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tabiki olur birde kümesinizin fotosunu ekleyebilirseniz çok sevinirim.bende ona benzer birşeyler yapıp dekore etmeliyiöm.msnnizi eklicem.

img

sbt

ÖZEL MESAJ

sbt`cim tavuklarımın hepsi yumurtluyo ilgilendiğin için teşekürler

img

hepimizevciliz

ÖZEL MESAJ

birşey değil.gözünüz aydın o zaman.kusura bakmayın biraz geç yazabildim.bir aile büyüğümüz vefat ettide.o yüzden köyde kalmak zorunda kaldık.

img

sbt

ÖZEL MESAJ

img

thares

16 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

başın sağolsun benim tavukta gork oldu:)

img

hepimizevciliz

ÖZEL MESAJ