Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
KÖY TAVUGU ARIYORUMMMMMMMMMM
köy tavugu yada palazları civcvileri arıyorum.anadolu yakası ümraniye çevresinde olrsa iyi olur
slm ben yer nedeniyle tavuk ve horoz satmaktayım yalovadayım tavuklarım nısan mayıs çıkılıdırlar kendi yavrularım makina deillerdir bir paçalı kırmızı bir siyah 5 tanede kırmızı horozum var ayrıca sarı beyaz kırmızı kara kuyruk tavuklarım var ben şuan izmitteyim ama çarşamba günü yalovaya dönücem msn [email protected] ekleyin hayvanların resimlerini göndereyim otobüsler ve kargo alırsa gönderebilirim (yolmasrafı alıçıya ait) iyi günler
ben ist anadolu yakasında oturuyorum orası uzak ordan buraya gelene kadar yazık hayvanalra
EMRE 58 kardeşim.ARİF ALAGÖZ askere gidiyormuş.tavuklarını satıyor.sancaktepede .istersen sahibinden.com a bir bak.telefonu da var.20 tl
biliyorum sağolun
BENDE KÖY TAVUKLARI VAR AMA BENDE BÜYÜKÇEKMECEDEYİM RESİMLERİ www.benimevcillerim.blogspot.com begenir ve nakl.sorununu aşarsak görüşelim
mesut beu uzak ben yakında olanlar cevap yazsınlar diyorum kendin bakarak elime alarak seçicem tavukalrı