Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

KÖY TAVUGU ARIYORUMMMMMMMMMM

köy tavugu yada palazları civcvileri arıyorum.anadolu yakası ümraniye çevresinde olrsa iyi olur

img

emre58

15 yıl 6 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ben yer nedeniyle tavuk ve horoz satmaktayım yalovadayım tavuklarım nısan mayıs çıkılıdırlar kendi yavrularım makina deillerdir bir paçalı kırmızı bir siyah 5 tanede kırmızı horozum var ayrıca sarı beyaz kırmızı kara kuyruk tavuklarım var ben şuan izmitteyim ama çarşamba günü yalovaya dönücem msn [email protected] ekleyin hayvanların resimlerini göndereyim otobüsler ve kargo alırsa gönderebilirim (yolmasrafı alıçıya ait) iyi günler

img

sezgin7787

15 yıl 3 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben ist anadolu yakasında oturuyorum orası uzak ordan buraya gelene kadar yazık hayvanalra

img

emre58

ÖZEL MESAJ

EMRE 58 kardeşim.ARİF ALAGÖZ askere gidiyormuş.tavuklarını satıyor.sancaktepede .istersen sahibinden.com a bir bak.telefonu da var.20 tl

img

denizlici

16 yıl 4 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

biliyorum sağolun

img

emre58

ÖZEL MESAJ

BENDE KÖY TAVUKLARI VAR AMA BENDE BÜYÜKÇEKMECEDEYİM RESİMLERİ www.benimevcillerim.blogspot.com begenir ve nakl.sorununu aşarsak görüşelim

img

mesut_e

17 yıl 8 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mesut beu uzak ben yakında olanlar cevap yazsınlar diyorum kendin bakarak elime alarak seçicem tavukalrı

img

emre58

ÖZEL MESAJ