Evmizde baktığımız 7 Aylık oğlumuzu (Joker) üzülerek vermek zorundayız. Tüm aşıları yapılmış durumda ve tuvalet eğitimi bulunuyor. Ona iyi bakabilecek bir aile arıyoruz. İletişim: 🔒 Üyelere Özel
giresundayım, izmirde bir arkadaşım var eğer dostumuzu vermeyi onaylarsanız alabilirim köpeği.
MERHABA GÖRÜŞEBİLİRMİYİZ GÖKHAN BEN EVIMIZDE MUSAIT YAVRU ICIN SAYGILAR 🔒 Üyelere Özel
Eğer tamam derseniz arkadaşım yüz yüze gelip teslim alacak köpeği
Ulaşmak isterseniz: 🔒 Üyelere Özel
SpyHack Bilader Ben Antep`de Yaşıorum Golden Cins`i kköpekleri çoq ama çoq seviorum emin olabilrisin ona iyi bakabilirim bi sorun qi bende antep`de im suan.... Eger halen duruyor ise 🔒 Üyelere Özel veyya 🔒 Üyelere Özel iletişim adresim bu ulaşabilirsiniz eger halen qimseye vermediysenizz ....
Spyhack ilgin için teşekkürler ancak Joker`in İzmir`de bakılması tercihimizdir. Şu anda yaşadığı ortamdaki şartların sağlanmaya devam etmesini istiyoruz. Bu nedenle yaşayacağı yeri görebilmeyi tercih ediyoruz saygılar.
ilgilendiğin için ben teşekkür ederim dostum.
Hocam ama yinede düşünürseniz beklerim, burdada ortadaki yaşamının sağlanmasına dikkat ederim, ben öğrenciyim ve köpeği ailemle birlikte bakacam köpekle ilgilenilmemesi söz konusu bile olamaz.
izmir bucada oturuyorum bende golden hastasıyım lütfen görüşebılır mıyiz köpegınıze cok iyi bı sekilde bakıvcagımdan emin olabılırsınız.ben köpek deil arkadas arıyorum