Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
KINALI KEKLİK YUMURTASI İÇİN ÖN SİPARİŞ
Arkadaşlar kekliklerimiz yumurtlamaya tektük başlamıştır. Sezonda yığılma ve sıkıntı olmaması için şimdiden sipariş yazdırmanızı rica ederim. 5-6 adetlik ufak siparişleri şu an karşılayabiliriz ama yüksek adette ki siparişleriniz için şimdiden bilgi vermenizi rica ederiz. Adet fiyatı 5 TL dir. Kargo ücreti alıcıya aittir (Aras Kargo anlaşmalı) Yerimiz İstanbul Avrupa yakasındadır. [email protected] - 5337237277 - 5398288399 Not. 2 ay sonra Beyaz Keklik yumurtası içi de kampanyamız olacaktır.
GÜNCEL
arkadaşlar günlük yumurta kapasitesi 25-30 adetlere ulaştı artık adetsel sorunumuz olmaz bilginize.
abi ben diyarbakırdan arıyorum 500 tane lazım bana maraşa gönderebilirmisin
dostum 500 adet iddialı bir rakam. iletişim bilgilerini verirsen arayalım. Diyarbakır mı Kahramanmaraş mı bu arada.
kahraman maraş merkez beni akife sor bilir zuhahaha
muhsin abi sanırım saçma mehmet akif bu arkadaş k.net te iken imzasınında 46km46 yazdığını hatırlıyorum
Yine soyadına yakışır işler peşinde galiba Osman bu arkadaş. Böyle ucuz şakalar ile mutlu olabiliyorsa ne güzel.
ne yapalım abi kapasitemiz bu kadar o yüzden siteden istifa ettim ya sizin seviyeize cıkamadığım için cok görmemek lazım değil mi??
Abi yok artık tutamıcam kendimi Valla iyide yaptın şahsen neden gittiğin beni ilgilendirmiyor ancak gidişine memnun olmadım desem yalan söylemiş olurum. Emin ol sana yaptığın hiç birşeyi çok görmem. Muhsin abi sende kusuruma bakma forumda ortam nezih olduğu için bazı şeyleri söylemekten imtina ediyorum ama burda aştım kendimi. bence ilanı bi daha ver bu konu kirlendi.