Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
Bıldırcın kafesi yardımlarınız gerek?
1)Bıldırcın kafesi yapıcam Şekilli şablonlu örnekler ve malzeme isimleri lazım 2)Kafesin altına toprak mı yoksa 1x1 cm/mm (tam hatırlamıyorum cm mi ya da mm kullanmam gerek)telmi kullanim 3)Ben bu bıldırcın sevdasına başlamadan bırakim mi? Dedem böyle köy hayvanlarını çok sever tavukları vardı(Horoz istemiyordu öter apartman kızar diye) hep köpekler parçaladı ama hala kümesi duruyor bahçede =) Ördekleri vardı uçuyolar,kaçıyolar ya da çalınıyor arayıp buluyoruz ama dedem bunada kızdı gitti verdi arkadaşına Bıldırcınları vardı(yumurtası astım hastalarına iyi geliyomuş bu arada doktor anneanne`me önermişti) Teyzemler anneannem hastanedeyken vermişler birilerine Şimdi gene dedeme hem bıldırcın kafesi yapıp hemde yumurtlayan bıldırcın bulmak ya da ucuza almak istiyorum bana yardım edebilecek birileri var mı? Not: Kafes yaptıktan sonra bıldırcın hediye etmek isterseniz çok makbule geçer =) Resimleri ve gerekli malzemeleri burdan paylaşırsanız ya da [email protected] buraya resimli bir şekilde yapılışını v.s ve malzemeleri yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürederim..